Δεσποτάκης: Νικήσαμε τον Δούκα και το άγχος μας

Δεσποτάκης: Νικήσαμε τον Δούκα και το άγχος μας

Ιανουάριος 13, 2018 - 19:39
0 σχόλια

Ο coach Δεσποτάκης μίλησε για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Δούκα τονίζοντας ο  Αρκαδικός κέρδισε και το άγχος του σε αυτό το παιχνίδι εκφράζοντας παράλληλα και την σιγουριά του για την συνέχεια πως ο ΣΕΦΑ θα πετύχει τον στόχο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Δεσποτάκης

Για τον αγώνα με τον Δούκα: «Ο κόσμος βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός και είχαμε άγχος. Το άγχος φάνηκε στο παρκέ καθώς προσπαθούσαμε, βγάζαμε άμυνες αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό όμως δεν μετριάζει την προσπάθεια των παιδιών που όλη την εβδομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά και έχουν κάνει τεράστια βήματα βελτίωσης με τα περιθώρια βεβαίως να είναι κι ‘άλλα. Εύχομαι η νίκη αυτή να μας ελαφρύνει λίγο το άγχος και να μπορέσει η ομάδα στην συνέχεια να παίξει το μπάσκετ που μπορεί πραγματικά».  

Για την σημασία του αποτελέσματος αυτού: «Στην μπασκετική πιάτσα μας έχουν τελειωμένους. Αυτό όμως δεν υπάρχει και θα το δείτε στην συνέχεια.  Εγώ βλέπω τα μάτια των παιδιών καθημερινά στο γήπεδο και είναι βέβαιο πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους».

Για την συνέχεια: « Η δική μας φιλοσοφία είναι πως δεν σημαδεύουμε παιχνίδια αλλά να παίζουμε σε όλους τους αγώνες για την νίκη. Η βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει να μην κυνηγάμε τον κάθε αγώνα. Εμείς θα παλέψουμε σκληρά και για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε όλους».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.