To Deree στην Τρίπολη: Υποψήφιοι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την κορυφαία επιλογή σπουδών (pics,vid)

To Deree στην Τρίπολη: Υποψήφιοι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την κορυφαία επιλογή σπουδών (pics,vid)

Νοέμβριος 23, 2019 - 20:30
2 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη,  η ενημερωτική εκδήλωση του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος «Deree».

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών του εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, το Deree  με ιστορία 144 ετών, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου  ταξίδεψε στην Τρίπολη με σκοπό να παρουσιάσει τα ακαδημαϊκά του προγράμματά,  το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης αλλά και για τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του ώστε να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να ευκολύνουν το ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους.

Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα είχαν την τύχη να γνωρίσουν  όλα όσα επιθυμούν για τις μελλοντικές τους σπουδές στο Deree, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με εκπροσώπους και απόφοιτούς του και να μάθουν για όλα όσα το κάνουν κορυφαία επιλογή σπουδών.

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 28 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέρονται μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business and Economics, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 7 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα δήλωσαν η κυρία Φαίδρα Λουρδή, φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Αθηνών και σπουδάστρια του Αμερικανικού Κολλεγίου, η κυρία Νίκη Κουταλιανού διευθύντρια σπουδών σε κέντρο ξένων γλωσσών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Deree και του κ. Κωνσταντίνου Ρέβελου ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο κολέγιο και εργάζεται.

Video: 

ArcadiaPortal.gr To Deree στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Πώς τεκμαίρεται ότι το Deree είναι η κορυφαία επιλογή σπουδών; Στην παγκόσμια κατάταξη είναι στη θέση 4871 όταν το ΕΚΠΑ είναι στη θέση 224 δηλαδή μόνο 4647 θέσεις υψηλότερα. Ακόμα και το πολύπαθο ΠαΠελ είναι 2731 θέσεις υψηλότερα από το Deree.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.