ΔΕΠΑ: Δεν παραιτείται ο Διευθύνων Σύμβουλος παρά την απαίτηση Σταθάκη

ΔΕΠΑ: Δεν παραιτείται ο Διευθύνων Σύμβουλος παρά την απαίτηση Σταθάκη

Ιούνιος 08, 2019 - 15:32
0 σχόλια

Αρνείται ο κ. Δημήτρης Τζώρτζης να υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου), αν και την είχε ζητήσει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης σε επιστολή του προς τους μετόχους της εταιρείας, ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ.

Την Πέμπτη, σύμφωνα με το «Βήμα», το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΔΕΠΑ ζήτησε απ’ τους μετόχους άμεσες ενέργειες για την άρση του αδιεξόδου με τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του κ. Τζώρτζη στον πρόεδρο κ. Άρη Δότση, ώστε να αποκατασταθεί η κανονικότητα εντός της εταιρείας και έναντι των τρίτων συναλλασσόμενων με αυτήν.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζώρτζης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ έκανε απολογισμό του έργου του, αρνούμενος να υποβάλει την παραίτησή του σε μία «υπηρεσιακή κυβέρνηση» όπως φέρεται να δήλωσε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.