«Δένει» τα άκρα της άμυνας του ο Αστέρας με Κατράνη και Βλάχο

«Δένει» τα άκρα της άμυνας του ο Αστέρας με Κατράνη και Βλάχο

Μάιος 16, 2018 - 10:43
0 σχόλια

Βαλεντίνος Βλάχος και Αλέξανδρος Κατράνης βρίσκονται πολύ κοντά στην μεταγραφή τους στον Αστέρα Τρίπολης και όπως φαίνεται θα είναι οι εκλεκτοί που θα αντικαταστήσουν τους Μανώλη Μπέρτο και Κώστα Γιαννούλη.

Έτσι λοιπόν η αρκαδική ομάδα αναμένεται να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τα άκρα της άμυνας της διατηρώντας το Ελληνικό στοιχείο και παράλληλα κάνοντας δικούς της δύο ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή ηλικία με όρεξη και πάθος για να διακριθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

Για τον Βαλεντίνο Βλάχο η ιστορία είναι γνωστή εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο 26χρονός δεξιός μπακ-χαφ δεν τα βρήκε με τον Πανιώνιο, ήρθε σε επαφές με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και το μόνο πια που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από τους κιτρινομπλέ.

Το όνομα του Αλέξανδρου Κατράνη βγήκε στην επιφάνεια πριν από λίγες ημέρες αλλά και στην περίπτωση αυτή φαίνεται πως τα πράγματα κυλούν με εντατικούς ρυθμούς και ο 20χρονός ταλαντούχος αριστερός μπακ-χαφ αφήνει την Γαλλία και τους ''Στεφανουά'' της Σεντ Ετιέν για τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό του Αστέρα.

Οι δύο ακραίοι αμυντικοί αναμένεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό καρέ για τους κιτρινομπλέ το προσεχές καλοκαίρι αφού ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης θα πρέπει να θεωρούνται και ο Έλληνας κίπερ Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και ο Ισπανός εξτρέμ Μαρκ Φερνάντεθ.

Όλες αυτές οι περιπτώσεις επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ από το ArcadiaPortal.gr για τα μεταγραφικά του Αστέρα Τρίπολης έχοντας την δυνατότητα να ενημερωθείτε όλο αυτό το διάστημα με σχετικά άρθρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.