Δεν υπάρχει διαγραφή της ΔΗΜΑΡ τονίζουν από το Κίνημα Αλλαγής

Δεν υπάρχει διαγραφή της ΔΗΜΑΡ τονίζουν από το Κίνημα Αλλαγής

Ιανουάριος 21, 2019 - 11:35
0 σχόλια

Την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η δήλωση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, σύμφωνα με την οποία «η χθεσινή απόφαση ισοδυναμεί με διαγραφή τη ΔΗΜ.ΑΡ από το Κίνημα Αλλαγής».

Από την Χαριλάου Τρικούπη απάντησαν άμεσα τονίζοντας: «Δεν υπάρχει καμία διαγραφή της ΔΗΜ.ΑΡ., το μόνο που υπάρχει είναι ότι ετέθη εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο βουλευτής επικρατείας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την άρνησή του να παραδώσει την έδρα αφού η στάση και η απόφασή του ήταν αντίθετη με το σύνολο των υπολοίπων βουλευτών της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση αυτή από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί και ένα μήνυμα προς τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, που διαφώνησαν με τη στάση Θεοχαρόπουλου και καταψήφισαν την πρότασή του στη χθεσινή κεντρική επιτροπή. Στο ΚΙΝ.ΑΛ επιθυμούν να τους καταστήσουν σαφές ότι τους θεωρούν στελέχη τους και δεν τους ταυτίζουν με τον πρόεδρο τους, τον οποίο στη Χαριλάου Τρικούπη κατηγορούν πλέον ευθέως για «προσωπικό πολιτικό παιχνίδι».

Του Τάσου Αδρασκέλα, dikaiologitika.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.