Δεν ξεχνάει τον Αρκαδικό ο Καστρίτης

Δεν ξεχνάει τον Αρκαδικό ο Καστρίτης

Οκτώβριος 22, 2018 - 12:18
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν ξεχνάει τον Αρκαδικό και φροντίζει να το αποδυκνύει σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει να είναι στην Τρίπολη δίνοντας το παρών σε αγώνες της παλιάς του ομάδας.

Ο Αρκας coach μετά την Σαββατιάτικη αναμέτρηση και την ήττα της Κύμης στην Ρόδο από τον Κολοσσό στο "Βενετόκλειο" βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου στην Τρίπολη και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στον Αρκαδικό παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον Σπαρτιατικό στην πρεμιέρα της Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο Γιάννης Καστρίτης έγινε αμέσως αντιληπτός στις κερκίδες του ΔΑΚ Τρίπολης με τις χειραψίες και τις αγκαλιές να έχουν την τιμητική τους μιας και με τα κατορθώματα του είναι ο κορυφαίος πρεσβευτής του Αρκαδικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Αρκαδικός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Σπαρτιατικό στο νέο του αυτό ξεκίνημα και στην νέα εποχή που έχει χαράξει με τον Γιάννη Καστρίτη να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.