Δεν βγήκε οριστική απόφαση, όλα τα σενάρια ανοιχτά και στην ΑΕΚ Τρίπολης

Δεν βγήκε οριστική απόφαση, όλα τα σενάρια ανοιχτά και στην ΑΕΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 05, 2019 - 23:15
1 σχόλια

Το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης αναφορικά με την συμμετοχή της η όχι στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τον 6ο όμιλο όπως προέκυψε μετά τον καταρτισμό από την ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε χωρίς να υπάρχουν και εδώ οριστικές αποφάσεις.

Η κατάσταση και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αποτελεί έναν δύσκολο γρίφο γεμάτο αγωνία καθώς και εδώ τα πάντα είναι οριακά με τους ανθρώπους της διοίκησης να προσπαθούν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες συμμετοχής της ομάδας στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς με τους ανθρώπους της ομάδας της ΑΕΚ Τρίπολης να θέτουν επί τάπητος και να αναλύουν όλα τα δεδομένα έτσι όπως έχουν σχηματιστεί και να εξετάζουν όλες τις λεπτομέρειες.

Όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ΑΕΚ Τρίπολης θα συνεχίσουν τις επαφές τους με φορείς για την ανεύρεση οικονομικών πόρων καθώς έπειτα από τον καταρτισμό των ομίλων και την τοποθέτηση της ΑΕΚ Τρίπολης στον 6ο όμιλο χρειάζεται οικονομικές υπερβάσεις πολύ παραπάνω από αυτές που αρχικά είχαν προγραμματιστεί.

Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση με τους ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης να συνεχίζουν την προσπάθεια τους για να καταλήξουν μέσα στις επόμενες ημέρες για το τι τελικά θα πράξουν.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΦΑΝΙΑΔΕΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ ΕΣΕΙΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.