Δεν θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές το Ποτάμι

Δεν θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές το Ποτάμι

Μάιος 29, 2019 - 17:21
8 σχόλια

Όπως διεκρινίζεται στην απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, το Ποτάμι δεν θα συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές, ενώ δρομολογείται συνέδριο για το φθινόπωρο:

«Επειδή με βάση το καταστατικό, το συνέδριο για την εκλογή νέου Eπικεφαλής πρέπει να συγκληθεί υποχρεωτικά εντός τριών μηνών από την παραίτηση του απερχόμενου Eπικεφαλής, η παραίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη θα ενεργοποιηθεί σε συνάρτηση με την ημερομηνία του συνεδρίου. Το Πολιτικό Συμβούλιο προσδιόρισε το χρόνο του συνεδρίου για το Φθινόπωρο του 2019, ώστε να δοθεί ο χρόνος στα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος σε όλη τη χώρα, να αποτιμήσουν ψύχραιμα και νηφάλια το αποτέλεσμα των Eυρωεκλογών και την πορεία του Κινήματος».


8 Σχόλια

Ποτάμι: Δεν διαλυόμαστε ως κόμμα αλλά κάνουμε στην άκρη για 3 μήνες…μέχρι να βγει ο Κυριάκος

Θα πάει να χαρεί τις καταθέσεις του στην υγεία των κορόιδων Ελλήνων το καλοκαίρι και από φθινόπωρο έχει το Σύστημα... 29η Μαίου σήμερα και εύχομαι: Του χρόνου στην Πόλη

Το Ποτάμι τελείωσε όταν έγινε αρχηγός ο Κυριάκος. Με Μειμαράκη ή τζίτζικα θα ήταν 3ο κόμμα.

Του χρόου στην Πόλη; Καλό σου ταξίδι, ο πληθυσμός της Κωσταντινούπολης είναι μιάμιση Ελλάδα

για αυτο θα παμε ολη στην πολη ,και θα αφησουμε στην Ελλαδα τους albaneze,slavinski makedonski,γυφτοβουλγαρους και Πακια.Στην Τριπολη θα μεινουν μονο οι Γορτυνιοι.

Η ΝΔ είναι το κόμμα του Καραμανλή. Γιατί οι καραμανλικοί δέχονται τέτοια επίθεση, ποιοι έχουν συμφέρον από την "αποκαραμανλοποίηση" της ΝΔ; Το μητσοτακέικο ή η ναζιστική δεξιά; Γεγονός είναι ότι, αν συνεχίσουν τον εμφύλιο, η δεξιά κινδυνεύει να χάσει το παραδοσιακό κόμμα της. Προς το παρόν, η ΝΔ όπως την ξέραμε οι παλαιότεροι αντικαθίσταται από το ΛΑ.Ο.Σ. Από μια άποψη η δεξιά επιστρέφει στον ακραιφνή ακροδεξιό μετεμφυλιακό χαρακτήρα της, μετά τη χούντα ακόμα κι αυτή είχε μετατοπιστεί αριστερά. Επομένως, αν θέλουμε να μιλήσουμε για παρενθέσεις, παρένθεση ήταν η δημοκρατική δεξιά στη χώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.