Δεν θα πάνε τα απορρίμματα της Τρίπολης στην Κοζάνη

Δεν θα πάνε τα απορρίμματα της Τρίπολης στην Κοζάνη

Μάρτιος 30, 2015 - 19:17
1 σχόλια

Ανακλήθηκε η απόφαση της ΔΙΑΔΥΜΑ - Δεν θέλουν σκουπίδια της Τρίπολης στην Κοζάνη

Με απόφασή της η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στις 27 Μαρτίου ανακαλεί την προηγούμενή της απόφαση και δεν αποδέχεται πλέον στον ΧΥΤΑ της περιοχής σκουπίδια από την Τρίπολη. Το θέμα επανήλθε μετά από αντιδράσεις που υπήρξαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας αλλά και μετά από αίτημα του Δήμου Εορδαίας.

Η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία από τη συνεδρίαση της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και έτσι δεν μπορεί ο Δήμος Τρίπολης να μεταφέρει τους 5000 τόνους που υπολόγιζε να μεταφέρει σε περίπτωση που παρουσιαζόταν μεγάλη ανάγκη.

Άλλωστε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής επανειλημμένως είχε αναφέρει πως η Κοζάνη, λόγω του μεγάλου κόστους μεταφοράς, θα ήταν «λύση ανάγκης», «μαξιλαράκι ασφαλείας».

Στην απόφαση της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ αναφέρει πως δεν υπήρξε καθόλου απάντηση από πλευράς Δήμου Τρίπολης, όταν του είχαν γνωστοποιήσει ότι μπορούν να δεχθούν απορρίμματα της πόλης.

Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

Πηγή: drt915.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι έγινε βρε παιδιά μείναμε χωρίς ''ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ'' @@@@@@@@@, αλλά ο ύπνος ύπνος δεν μας ενοχλεί, αφήστε το σκουπιδιάρικο '' ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ'' οι Κακουραίοι τον έβγαλαν έτσι, να καταστρέψει ότι οικολογική συνείδηση μας έχει απομείνει ειδικά στην πλειοψηφούσα παράταξη αν έχουν βέβαια. Πάνε τα μαξιλάρια, πάνε οι ταμπακιέρες τελικά μόνο τα προστίματα μας μείνανε. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.