Δεν θα γίνει αύριο η συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στην Τρίπολη

Δεν θα γίνει αύριο η συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στην Τρίπολη

Ιούνιος 28, 2016 - 14:09
2 σχόλια

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, δεν θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου η προγραμματισμένη συναυλία με τίτλο «Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη»

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μάς ενημέρωσαν για τη συναυλία με δελτίο Τύπου στις 15 Ιουνίου. Από εκείνη τη στιγμή όμως νέα ενημέρωση δεν έχει υπάρξει, ούτε έχουμε δει διαφημιστική αφίσα της συναυλίας στην πόλη της Τρίπολης, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό της πόλης για το μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός.

Το ArcadiaPortal.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους οι οποίοι μάς είχαν γνωστοποιήσει τη συναυλία, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η προγραμματισμένη συναυλία δεν θα γίνει αύριο στην Τρίπολη, και πιθανότατα θα αναβληθεί, αν δεν ματαιωθεί. Να αναφέρουμε ότι δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νέο προκύψει.


2 Σχόλια

Άλλη μία τεράστια επιτυχία του Παυλή και του Βρέντα για το πολιτιστικό καλοκαίρι της Τρίπολης. Πουθενάδες και ανύπαρκτοι και οι δύο τους... Ευτυχώς που υπάρχει και το Euro και βλέπουμε κανά ματσάκι με μπυρίτσα τα βράδια, γιατί εάν περιμέναμε εκδηλώσεις από Παυλή & Βρέντα... καλά κρασιά !

Έχει φάει κόλλα και με τις αφίσες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας ότι δεν χρειάζονται για ενημέρωση....μάλλον μας βλέπω για επικοινωνία με ΝΤΕΛΑΛΗ....δελτία τύπου δεν υπάρχουν...το traveltripolis.gr κόλλησε μια ενότητα στο menu με εκδηλώσεις μετά απο τόσα χρόνια (είδαν άλλα site Δήμων ποιός ξέρει...πάλι καλά)....ο Σωτηράκης τα νέα τα δίνει στους φίλους του τους δημοσιογράφους που πίνουν μαζί καφέ!! Και κάπου εδω χαμηλώνουμε τα φώτα για να απολαύσουμε τον βαθύ σκοτάδι της πολιτιστικής Τρίπολης!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.