Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Ίκαρο τα κορίτσια του Δρομέα

Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Ίκαρο τα κορίτσια του Δρομέα

Οκτώβριος 24, 2016 - 11:34
0 σχόλια

Την εντός έδρας ήττα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 γυναικών του Νοτίου ομίλου γνώρισαν το μεσημέρι της Κυριακής (24/10) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης τα κορίτσια του Δρομέα Qatar Gas από την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας με σκορ 36-61.

Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα η Αθηναϊκή ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και με την εμπειρία  της αλλά και τις περισσότερες επιλογές που βρήκε κατά την διάρκεια του αγώνα σε άμυνα και επίθεση επικράτησε των κοριτσιών  του Δρομέα Qatar Gas.

Τα κορίτσια της ομάδας της Τρίπολης κατάφεραν να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο όπου και βρήκε μπροστά στο σκορ τους Δρομέα Qatar Gas με 11-8 ωστόσο η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική με την δεύτερη περίοδο η Καλλιθέα να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της και με ένα 9-25 να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 33-17.

Τα πράγματα δεν διαφοροποιήθηκαν στον τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον Ίκαρο να εγκλωβίζει αμυντικά τα κορίτσια του Δρομέα Qatar Gas και η διαφορά να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο για να φθάσει η αναμέτρηση στο τελικό 36-61 με νικητή την ομάδα της Καλλιθέας.

Παρά την ήττα τα κορίτσια του Δρομέα Qatar Gas χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για την προσπάθεια τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για λογαριασμό της Α2 κατηγορίας Γυναικών.

Δεκάλεπτα: 11-8, 17-33 , 23-45, 36-61

Δρομείς Qatar Gas: Στασινού, Ντρέβου, Μπέκα, Μαρίνου 9(1), Αρβανίτη, Μπαρουξή 12, Αλεξοπούλου, Τζανή 9, Κοσκινά, Κωτσιοπούλου, Μοσχοπούλου 6

Ίκαρος Καλλιθέας: Γιγουρτάκη 2, Στεφάτου 5(1), Στεφάνου 5(1), Ευμορφοπούλου 12, Παναγιωτοπούλου-Ανδριτσοπούλου, Ρουμπελάκη 11(1), Ζαχαράκη 6, Μόκα 3(1), Ζότοβα 7, Πολίτη, Λιτσι 8, Τσαφαρά 2

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.