Δεν συμπίπτουν οι διαδρομές υποδοχής λειψάνων των Νεομαρτύρων και του Night Run που διεξάγονται αύριο στην Τρίπολη

Δεν συμπίπτουν οι διαδρομές υποδοχής λειψάνων των Νεομαρτύρων και του Night Run που διεξάγονται αύριο στην Τρίπολη

Μάιος 18, 2018 - 12:29
15 σχόλια

Δείτε τους χάρτες

Κατόπιν ερωτήσεων που δεχθήκαμε από πολλούς αναγνώστες μας, επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Τρίπολης προκειμένου να γίνει σαφές ότι τα δύο μεγάλα για την πόλη μας γεγονότα που έχουν διοργανωθεί για την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και με διαφορά μόλις μισής ώρας δεν θα συμπέσουν, με δυσάρεστα αποτελέσματα για τους διοργανωτές αλλά και για το κοινό που θα παρακολουθεί τη μία από τις δύο εκδηλώσεις.

Σημειωτέον ότι αυτό είναι το ουσιαστικό μειονέκτημα του γεγονότος ότι συμπίπτουν οι δύο εκδηλώσεις, δηλαδή ότι το κοινό δεν θα έχει την ευκαιρία να τις παρακολουθήσει και τις δύο.

Συγκεκριμένα: η υποδοχή των αγίων λειψάνων των Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στην πλατεία Πετρινού. Θα ακολουθήσει η μεταφορά των λειψάνων στον ΙΝ Νεομάρτυρος Παύλου όπου θα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

Οι διαδρομές του Tripolis Night Run, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στην πλατεία Άρεως, έχουν ως εξής:

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ/ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ 10km

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 19 Μαϊου 2018
Εκκίνηση/Τερματισμός: Πλατεία Άρεως Τρίπολη.
Ώρα εκκίνησης: 19:00
Απόσταση αγώνα: 10 km.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αγώνας 3km και 1000m: Παράλληλα με τον δρόμο 10 km, θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 3 km και 1000m, για όσους δρομείς και αθλούμενους είναι προετοιμασμένοι για προσπάθεια μικρότερης διάρκειας. Στον δρόμο των 3000m, καλούνται να πάρουν μέρος μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου αλλά και ενήλικες. Στο δρόμο των 1000m δικαιούνται συμμετοχή μόνο μαθητές/τριες Δημοτικού. Η εκκίνηση του δρόμου των 3km θα δοθεί επίσης από την πλατεία Άρεως στις 19:10, με το ίδιο σημείο τερματισμού. H εκκίνηση του δρόμου των 1000m θα δοθεί στις 20:30 (πλατεία Άρεως). Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν τον αγώνα 3km, θα δοθεί μετάλλιο ενώ με το πακέτο συμμετοχής θα παραλάβουν και αναμνηστικό t-shirt. Θα απονεμηθεί κύπελλο στον πρώτο μαθητή και μαθήτρια γυμνασίου (13-15 ετών) και στον πρώτο μαθητή και μαθήτρια Δημοτικού (7-12 ετών) καθώς και στους ενήλικες ≥16 ετών. Σε όλους τους μαθητές /τριες που θα τερματίσουν το δρόμο των 1000m θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σάββατο: 19-5-2018

10.00-18.00. Παραλαβή αριθμών (από Πλατεία Άρεως)

19:00. Εκκίνηση δρόμου 10000m

19:10. Εκκίνηση δρόμου 3000m

20:30. Εκκίνηση δρόμου 1000m

20.40-21:15. Απονομή επάθλων

21:30. Λήξη αγώνων

Δείτε τους χάρτες ΕΔΩ και ΕΔΩ.


15 Σχόλια

Τι δεν θα συμπέσουν πλάκα μας κάνετε; Υποτίθεται οτι οι τερματίσμοι και οι αναστροφή περνάει την ώρα των λειψάνων μπροστά απο τους Νεομάρτυρες.

Nαι αλλά όποιος θέλει να συμμετάσχει και στα δύο events προλαβαίνει μόνο αν φοράει κάτω απο το ράσο το σορτσάκι

Γιατι κι αν συμπίπτουν δηλαδη τι εγινε ρε φιλε. Δεν ειναι χριστιανοι αυτοι που συμμετέχουν στο αλλο. Αλλα ετσι ειναι η Εκκλησία ολο φιλάκια στα χερακι και υπόκλιση. Σιγα τωρα.

Δεν ειναι αυτο το θέμα. Το θέμα είναι οτι την ωρα της περιφοράς θα περνάνε δρομείς μπροστά απο την εκκλησία που πρακτικά δεν γίνεται..Γενικά με την διαδρομή υπάρχουν θέματα

αααααααααααααααα πολυ ωραια,θα τρεχει κοσμος και θα εχει παπαδες και κοσμο για την υποδοχη στον ιδιο δρομο ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ,εχει να πεσει γελιο αυριο με αυτα που θα γινουν

τι ωραιος σχεδιασμος αγωνα ειναι αυτος !!! συγχαρητηρια στο δσ του ΓΣΑ που τα σκεφτηκαν ολα,ερε γλεντια ,τι εχει να δουμε αυριο,θα κλαψει και ο καθε χριστιανος-πικραμενος,μπραβο κωστακη ευγε νεε μου,και του χρονου τα ιδια

ρε παιδια με ενα μεσο ορο που τρεχουν γενικα τα πρωτα 5χλμ οι περισσοτεροι θα εχουν περασμα στα 30 λεπτα,δλδ ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια ωρα με τα οστα,τι δεν συμπιπτουν ,πλακα κανουμε? τι θαγινει αυριο τελικα ,θα εχει πολυ κοσμο και θα γινει μπαχαλο,ασε που θα εχουμε τραυματισμους σιγουρα απο σπρωξιματα ,ελπιζω να βγω ψευτης,αλλα

@16:09-16:25-17:37 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Σε παρακαλούμε όλοι εδώ μέσα να σταματήσεις επιτέλους να γράφεις με τα πόδια και να χρησιμοποιήσεις τα χεράκια σου, διαφορετικά να ξαναπάς στο σχολείο ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο, μπας και μάθεις να γράφεις δυο αράδες γράμματα. Ευχαριστούμε. Υ.Γ.: Άλλαξε τρόπο γραφής, γιατί σε πήρανε χαμπάρι και τα αδέσποτα της Πετρινού ότι είσαι ο ίδιος βλ@μμένος που γράφει σχόλια. Ούτε τα κόμματα δεν έχεις αλλάξει, ρε κακομοίρηηηηηηηηηηη!

APOTROPEA SXOLIA 14:39 Κι επίσης προλαβαίνει, μόνο αν η μ@λ@κία που τον δέρνει έχει βαρέσει κόκκινο κι έχει τρυπήσει το ταβάνι. Και για να μην βασανίζεις το (όποιο) μυαλουδάκι σου, για σένα βαράει η καμπάνα..

Ρεε χεσ@ριδες απογονοι του Κολοκοτρώνη ποσους ντιντιδες εχει αυτος ο τοπος. Φοβοσαστε ρε κιοτηδες και τον ίσκιο σας. Κι αν συμπίπτουν τι εγινε ρε λεβεντες θα προσβληθεί η ορθοδοξία μας. Ο αλλος φοβάται μην τον σπρωξουνε άλλος μην τον φανε! Κόμπλεξ τελευταία πολυ βλεπω και ακουω. Κανετε τα κακ@κια σας για τα πάντα ρεεεε!

22.04 μη μου συγχυζεσαι και παθεις και τπτ,ετσι κι αλλιως γραμμενο σε εχουν ,ειμαι ο ενας απο τους τρεις που λες

ΚΑΙ αγώνα μπάσκετ ο αρκαδικός ,που ξεκινάει στις 5 οπότε όταν τελειώνει πέφτει πάνω στον αγώνα τρεξίματος?

Η καλυτερη μερα για να διοργανωθουν μαραθωνιοι και μινι μαραθωνιοι ειναι η Κυριακη !Απο θεμα συμμετοχων κυριως ,τωρα ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε ,μαλλον ζηλεψε απο τον μπουταρη η δημοτικη μας αρχη ,ταυτοχρονα γκει parade και εκδηλωσεις για την γενοκτονια των ποντιων στην Σαλονικα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.