Δεν σκέφτεται τη διακοπή ο Κοντονής

Δεν σκέφτεται τη διακοπή ο Κοντονής

Φεβρουάριος 08, 2016 - 15:28
0 σχόλια

Το ενδεχόμενο της αναβολής του πρωταθλήματος φαίνεται να απομακρύνεται, αλλά ο Σταύρος Κοντονής προχωρά σε κάποιες άλλες κινήσεις...

Όπως μεταδόθηκε στον “αέρα” του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν θα προχωρήσει στην αναβολή του πρωταθλήματος, μετά τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στο Περιστέρι και την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ,αφού θεωρεί πως μια τέτοια απόφαση δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα.

Ο κ. Κοντονής θα περιμένει να πάρει τις εκθέσεις της αστυνομίας στα χέρια του και φυσικά να δει τι θα αποφασίσουν τα πειθαρχικά όργανα. Επειτα απ’ αυτά, θα κινηθεί αναλόγως.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να... δουλεύει για την πραγματοποίηση μιας σύσκεψης με παράγοντες από όλες τις ομάδες στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο κ. Κοντονής εμφανίζεται να έχει αρχίσει τα τηλεφωνήματα με παράγοντες ομάδων και να συζητά μαζί τους προετοιμάζοντας το έδαφος για μια τέτοια σύσκεψη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα το αποτέλεσμα της προσπάθειας του.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.