Δεν κλείνει η τράπεζα στο Λεβίδι – Θα ανοίγει 2 μέρες την εβδομάδα

Δεν κλείνει η τράπεζα στο Λεβίδι – Θα ανοίγει 2 μέρες την εβδομάδα

Μάρτιος 13, 2018 - 22:32
0 σχόλια

Για το ζήτημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης στις 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση της τράπεζας είχε πρόθεση να κλείσει το υποκατάστημα στο Λεβίδι στο πλαίσιο μιας γενικής αναδιάρθρωσης.

Όπως ανέφερε ο κ. Παυλής, υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις από πλευράς του Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένα του  δημοτικού συμβούλου κ. Παπαχρόνη, προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο της τράπεζας.

Ύστερα από τις διεργασίες που έγιναν, η τράπεζα δεν θα κλείσει αλλά θα λειτουργεί μόνο δύο μέρες την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Παύλης, τα στοιχεία που υπάρχουν, αναφέρουν ότι γίνονταν περίπου 170 συναλλαγές καθημερινά στην τράπεζα και οι περισσότερες είχαν να κάνουν με καταθέσεις.

Υπήρξαν πολλές συζητήσεις με την τράπεζα, τόνισε ο δήμαρχος Τρίπολης, και έτσι υπάρχει πιθανότητα το κατάστημα να ανοίγει και κάποιες επιπλέον ημέρες μέσα στον μήνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.