Δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α' Αρκαδίας ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α' Αρκαδίας ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Ιούλιος 29, 2019 - 14:25
5 σχόλια

Την απόφαση τους να μην δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Αρκαδίας πήραν οι άνθρωποι του Πανιωνίου Μεγαλόπολης και έτσι η ομάδα θα παραμείνει στην Β' Αρκαδίας καθώς έληξε η διορία συμμετοχής των σωματείων στις κατηγορίες του τοπικού μας ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι οικονομική και παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης πήρε την άνοδο στην Α' Αρκαδίας τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της περσινής Β' κατηγορίας κατόπιν σκέψης και προγραμματισμού η απόφαση είναι να μην ανέβει η ομάδα.

Σύμφωνα με τον υπάρχον νόμο της ΕΠΟ σε μια τέτοια περίπτωση η ομάδα που ακολουθεί και στην προκειμένη περίπτωση είναι η Δημητσάνα παίρνει πρόσκληση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Όλα αυτά ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μετά την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας για να δούμε αν η Δημητσάνα η κάποια άλλη ομάδα πάρει την θέση του Πανιωνίου Μεγαλόπολης στην Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΟΛΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ.ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΥΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΕΛΕΟΣ

Τώρα εξηγείται γιατί κυματίζουν μεσίστιες οι σημαμίες σε ολόκληρη τη χώρα

Ρωτας ρε φυλε αν ειχε 500 ευρω για το διπλωμα το οποιο τελικα μονο δυο ακουσα οτι το πηραν?ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ πχ Η 7 η ομαδα και του χρονου στην Β' να πεσει μια

00:18 ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ξανατολμήσεις να γράψεις σχόλιο εδώ μέσα ξύλο απελέκητο και να ξαναγυρίσεις στο σχολείο, σκοτάδι, μήπως και μάθεις πέντε γράμματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.