Δελφάκης: "Τα δύο μεγάλα κόμματα πρέπει να ηττηθούν αφού φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη" (Video)

Δελφάκης: "Τα δύο μεγάλα κόμματα πρέπει να ηττηθούν αφού φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη" (Video)

Απρίλιος 25, 2012 - 09:05
9 σχόλια

Η συνέντευξη του υποψηφίου της "Δημοκρατικής Αριστεράς" Νίκου Δελφάκη στο Arcadiaportal.gr

«Έχουμε ριζική ανατροπή του πολιτικού συστήματος και από εδώ και πέρα δε θα υπάρχουν κυβερνήσεις αυτοδύναμες αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας κάτι βέβαια που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες με ένα σύστημα εκλογών αναλογικότερο. Αυτός είναι ένας λόγος που οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης ενώ κρίσιμες τις καθιστά και η οικονομική – πολιτική – πολιτισμική - κοινωνική κρίση που περνά η χώρα»

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο Arcadiaportal ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη «Δημοκρατική Αριστερά» Νίκος Δελφάκης.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Δελφάκη και ακούστε τι απάντησε ακόμα για την επόμενη μέρα των εκλογών, για την πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για έξοδο από την κρίση, τι θεωρεί πως θα πετύχει το κόμμα του στις εκλογές αλλά και τι πιστεύει για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, τι λέει για τον ίδιο και γιατί επέλεξε να πολιτευτεί στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά από διαδρομή χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την απάντησή του για την τιμωρία των πολιτικών, που πρέπει να έρθει και μέσω της ψήφου των πολιτών αλλά να είναι και νομική… 

Video: 

youtube://v/haSWsa74Wu0


9 Σχόλια

Δεν ντρέπεσαι εκφραστή του ΠΑΣΟΚ σε όλα που από παντού είσαι ευνοημένος Που είσαι διορισμένος; ποιος σε πήγε για δήμαρχο και ψήφισες Σμυρνιώτη στο β γύρο Η αλαζονία περιτεύει Αν ήταν έτσι οι αριστεροί τότε βοήθειά μας....

Αριστερό, με χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ στις Δημοτικές εκλογές και με την στήριξη όλων των πρωτοκλασάτων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ,εγώ πρώτη φορά βλέπω !!! Παιδιά ξυπνήστε μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί.

ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΦΑΚΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣΟΣ, ΠΗΔΗΞΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΗΔΗΞΕΣ ΣΤΗ ΣΩΣΙΒΙΑ ΛΕΜΒΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΔΗΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ...

η πρότερη ζοφερή εικόνα της Αριστεράς ποτέ δεν ήταν ελκυστική για τους πολίτες. Είτε ήταν 'εκτός τόπου και χρόνου'-βλέπε ΚΚΕ, είτε ήταν 'ανεύθυνη'-βλέπε Τσίπρα, είτε ήταν 'σαλονάτη-βλέπω το πρόβλημα δεν το ορίζω, δεν πράττω..πάμε να πιούμε μια μπύρα'-βλέπε πολλοί εκ του ΔΗΜΑΡ..Το ανέβασμα των ποσοστών είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας που αυτοί που κερδίζουν (ποσοστά) από αυτό δεν έκαναν τίποτα, απλά σε μεγάλο βαθμό πόνεσε η τσέπη των πολιτών, σε επίσης μεγάλο βαθμό δε διαφαίνεται μια ορισμένη στρατηγική από το δικομματισμό με αποτέλεσμα την απογοήτευση των πολιτών.. σίγουρα η απάντηση είναι η Αριστερά στο πρόβλημα (Ελλάδα & Ευρώπη), όμως τουλάχιστον τα 2 από τα 3 κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή δεν έχουν καταφέρει ούτε προσπαθούν τη σύγκλιση και την κοινή κάθοδο κι αυτό κάτι λέει (συνέχιση της ανευθυνότητας?συνέχιση του σαλονάτου?).. Οπότε ας αφήσουν τις νουθεσίες, ας αφήσουν τις κατηγορίες (πολλές δικαιολογημένες) κι ας κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί την αλλαγή θα την πετύχουν(-ουμε) μέσα από τη μετάνοια- τη γνώση..

Κυριε Δελφάκη,η Εξουσιομανία είναι ψυχοπάθεια. Είναι σχιζοφρένεια γιατί ο εξουσιομανείς χωρίζεται στα δύο. Από τη μέση και πάνω υποκλίνεται και γλείφει. Από τη μέση και κάτω κλωτσάει.

Πες τα!!Πρέπει να μαυρίσουμε τα δύο μεγάλα κόμματα που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής. Ψηφίζουμε κόμματα αντιμνημονιακά και κόμματα που προστατεύουν την οικογένεια, την εθνική κυριαρχία και την Ορθόδοξη πίστη μας! Ε κύριε Δελφάκη? Για πείτε μας γιατί έχετε την κ. Ρεπούση με τις ανθΕλληνικές απόψεις στο κόμμμα σας??? Εσείς είστε Χ.Ο.?

Το πόσο μικρόψυχοι είστε όλοι φαίνεται από το γεγονός ότι μπερδεύεται τις τοπικές με τις βουλευτικές εκλογές. Ο Δελφάκης ποτέ δεν ήταν στο πασοκ, η στήριξη ήταν επιβεβλημένη για να προσωρήσει η παράταξη και να κατέβει στις εκλογές. και το βαθύ κακό πασόκ που πληρώνουμε σήμερα που μαγείρευε με τατουλοπαυλήδες δεν τον στήριξε όυτε φανερά ούτε από πίσω και το ξέρετε όλοι όσοι εσείς οι Μπουρδολόγοι. τί σχέση έχει η στήριξη στις δημοτικές με τις βουλευτικές εκλογές? Ο Δελφάκης δεν θα κατέβαινε ποτέ ούτε με το Πασοκ ούτε με τη Ν. Δημοκρατία.

O Δελφάκης δεν ανήκε ποτε στο καράβι του πασοκ, αυτό έπρεπε να τουλάχιστον το γωνρίζετε.

Ανθρωποι σαν τον Δελφάκη και τον Τσιλιβή θέλουν στήριξη από τον τόπο και είναι οι μοναδικοί που αξίζουν την ψήφο μας. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και το καλό.