Δεκτή εν μέρει σε πρώτο βαθμό η αγωγή Μαντά εναντίον Τατούλη

Δεκτή εν μέρει σε πρώτο βαθμό η αγωγή Μαντά εναντίον Τατούλη

Δεκέμβριος 19, 2019 - 17:24
1 σχόλια

Εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η μήνυση που είχε υποβάλει ο τέως αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς εναντίον του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας έκανε σε πρώτο βαθμό δεκτή εν μέρει την αγωγή που έχει καταθέσει ο βουλευτής Περικλής Μαντάς σε βάρος του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη και υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των 4.000 ευρώ.

Η αγωγή αναντίον του κ. Τατούλη κατατέθηκε από τον κ. Μαντά επειδή ο πρώτος είχε πει για τον κ. Μαντά: «Στενοχωριέμαι και λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη μου και σήμερα ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου, που ερχόταν στο γραφείο μου για να μου πει ότι ο τάδε ιδιοκτήτης μέσου μαζικής ενημέρωσης ήθελε επιπλέον χρήμα και όταν τον ρώταγα τι χρήμα μου έλεγε "ξέρεις, πρέπει να μάθεις εκείνο το μαύρο"».

Με πληροφορίες eleftheriaonline.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.