Δεκατριάχρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Δεκατριάχρονη σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Αύγουστος 31, 2019 - 11:40
0 σχόλια

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο κορίτσι. Όπως αναφέρει το larissanet.gr οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Λίγο πριν από τις 23:00 την Παρασκευή, το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από τη θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού.

Αμέσως, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.