Δεκάκις ισόβια σε 36χρονο που συμμετείχε σε φονικές ληστείες σε Αχαΐα και Αρκαδία

Δεκάκις ισόβια σε 36χρονο που συμμετείχε σε φονικές ληστείες σε Αχαΐα και Αρκαδία

Απρίλιος 17, 2018 - 11:12
6 σχόλια

Ηλικιωμένοι τα θύματά του

Σε δέκα φορές ισόβια, όσες και οι εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων όπου έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο, καταδικάστηκε 36χρονος Αλβανός, ο οποίος συμμετείχε σε σπείρα που διέπραττε ληστείες κυρίως στην ορεινή Αχαϊα.

Ο 36χρονος, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί δίωξη για σωρεία ληστειών πριν πέντε χρόνια, κάθισε χθες στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών και άκουσε την βαριά ποινή που του επιβλήθηκε, σε δεκάκις ισόβια και κάθειρξη 16 ετών, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε συμμορία, της διάπραξης τριών θανατηφόρων ληστειών από κοινού και κατά συρροή με άλλα μέλη της οργάνωσης, και της τέλεσης ληστειών με ιδιαίτερη σκληρότητα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι πολιτών.

Παράλληλα, ο 36χρονος καταδικάστηκε σε δις ισόβια και κάθειρξη 5 ετών για δύο ακόμα ληστείες στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη της συμμορίας είχαν διαπράξει από τις 26 Μαΐου μέχρι και 8 Νοεμβρίου του 2013 δέκα ληστείες στην Αχαΐα. Σε δύο ληστείες που έλαβαν χώρα στις 30-5-2013 σε χωριό των Καλαβρύτων, με θύματα έναν 82χρονο και έναν 81χρονο τα τραύματα που τους προκάλεσαν οι ληστές ήταν τόσο σοβαρά που σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία τους, ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα απεβίωσαν, ενώ έναν μήνα αργότερα στις 20-6-2013 στο Ορθολίθι Καλαβρύτων πέθανε και μια ηλικιωμένη γυναίκα καθώς υπέστη σοκ από την εισβολή των ληστών.

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)


6 Σχόλια

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 19:00 Σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι. Γι' αυτό λοιπόν, περιορίσου στο facebook και στο μ@λακοblog σου, όπου μπορείς ελεύθερα να βγάλεις - και βγάζεις άλλωστε - όλη τη χολή και τα κόμπλεξ που κουβαλάς από παιδί. Τα ανώνυμα σχόλια άφησέ τα για τα πρόβατα που μασάνε το χόρτο που τους σερβίρεις κάθε μέρα, για να τους έχεις ακόλουθους στην ψυχασθένειά σου. Κάθε σου κίνηση πλέον σε προδίδει, γι' αυτό πρόσεξε, γιατί μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων...

Ποιός τρέμει όταν αναφέρεται ο βιαστής και απειλεί μέσα από τα ανώνυμα σχόλια ; Αυτόν που υποθέτετε και απειλείτε πως θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων, μπορείτε να τον κατονομάσετε. Αλλά αφού λέτε πως τα γράφει και στο f/b τότε μάλλον έχει και όνομα ή ψευδώνυμο. Γιατί δεν το λέτε ; Κρυφοαπειλές και ανωνυμία δείχνει και ποιός κρύβεται πίσω από τα σχόλια υπέρ του βιαστή. Αυτός που τρέμει την δικαιοσύνη ή αυτός που τον προστατεύει με ελαφριές ποινές. Δηλαδή ο κανένας ε ;

Αν μείνει πάνω από 5 χρόνια μέσα (δύσκολο) , θα την κοπανίσει στην πρώτη άδεια. Μην ταιζετε κουτοχορτο τον κοσμο. Αυτες οι ποινες ειναι μονο για τα χαρτια......................

@22:00 έγινες και μάντης μελλοντικών γεγονότων τώρα; Δεν μου λες και το τζοκερ μήπως κερδίσω τίποτα; Έχει τζακποτ βλέπεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.