Δέκα πάσες και γκολ από τον Ερμή (vid)

Δέκα πάσες και γκολ από τον Ερμή (vid)

Οκτώβριος 15, 2018 - 11:09
0 σχόλια

Ο Ερμής κέρδισε εύκολα τον Νικηταρά Δολιανών παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από δύο αγωνιστικές σε ένα παιχνίδι που πέραν των τριών βαθμών έπαιξε καλό ποδόσφαιρο βγάζοντας και όμορφες φάσεις συνεργασίες.

Το highlight λοιπόν της αναμέτρησης του Νικηταρά με τον Ερμή ήρθε στο 84ο λεπτό όταν η ομάδα της Μελιγούς σε ένα ρεσιτάλ ομαδικότητας κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα και μάλιστα με σκόρερ τον νεαρό Παγουνή.

Για να μπει το γκολ του Παγουνή οι ποδοσφαιριστές του Ερμή χρειάστηκε επιδείξουν υπομονή, να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα μεταφέροντας την από τις τρεις γραμμές του γηπέδου (άμυνα, κέντρο, επίθεση) και να βάλουν φαντασία για να μπορέσουν να βρουν το ρήγμα την κατάλληλη στιγμή στην αντίπαλη άμυνα και να φθάσουν στο γκολ.

Η φάση ξεκίνησε από την άμυνα του Ερμή, για να πάει στα δεξιά και ξανά στην άμυνα, από εκεί στα αριστερά με τον Καραγκούνη στην συνέχεια να κάνει μαγική ενέργεια να παίζει δύο φορές το ένα, δύο με τον Παγουνή και τον τελευταίο με ταχύτατη και οξυδέρκεια να πλαγιοκοπεί την περιοχή του Νικηταρά κάνοντας ιδανικό τελείωμα σε μια φάση υψηλού ομαδικού πνεύματος με τον Ερμή να αλλάζει συνολικά 10 πάσες για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Απολαύστε το γκολ του Παγουνή από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας ανάμεσα στον Νικηταρά Δολιανών και τον Ερμή Μελιγούς.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γκολ με δέκα πάσες από τον Ερμή


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.