Δείτε τη διαδρομή μέσα από το ποτάμι για να φτάσετε στο Άστρος (pics,vid)

Δείτε τη διαδρομή μέσα από το ποτάμι για να φτάσετε στο Άστρος (pics,vid)

Ιούλιος 04, 2019 - 13:28
12 σχόλια

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην διαμόρφωση του δρόμου που θα περά μέσα από τον Τάνο και θα οδηγεί στο Άστρος προκειμένου να κλείσει ο δρόμος στα Κάτω Δολιανά και να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται. (δείτε ΕΔΩ)

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες έχει δημιουργηθεί μία παράκαμψη μέσα από το ποτάμι που ακλουθώντας την οι οδηγοί θα βγαίνουν 500 μέτρα, μετά τα Κάτω Δολιανά.


12 Σχόλια

Μακαρι να ειναι ετοιμος ο δρομος σε δεκα μερες.Πολυ φοβαμαι πως θα παραδωθει σε ενα μηνα και αν....Με μια μπολντοζα και ενα φορτιγο δεν τελειωνει ετσυ το εργο..........

@23:39 Εσύ πήγαινε από κολοσούρτη τότε βλαμμένε. Δεν σας βρίσκουμε πουθενά ρε πού$τ# μου. Ρε τι είσαστε σεις; Να πάτε από Άργος δεν σας αρέσει. Σας ανοίγει δρόμο μέσα στο ποτάμι για να μην κάνετε τη διπλάσια απόσταση, πάλι δεν σας αρέσει. Τι στο διάολο θέλετε δηλαδή; Να σας διαθέσει κανα ελικόπτερο να πηγαίνετε αεροπορικώς; Έλεος!

9.33 το οτι θα σπασουμε τα αμαξια μας παλι,δεν ειναι ενα γεγονος που το ζησαμε και πριν 2-3 χρονια στον ιδιο δρομο ,πιο ψηλα? προς τι αυτη η απαντηση και μαλιστα με χαρακτηρισμους,αν εισαι εσυ αστρινος και ντε και καλα πρεπει να κατεβουμε αστρος και εσας δε σας νοιαζει το αν σπασουμε α αμαξια μας,τοτε και εμας απο κοντρα δλδ,θα παμε αλλου και ας πλρωσουμε 5 ευρω παραπανω,ετσι κι αλλιως πολυ καλυτερα θα ειναι απο το αστρος και πολυ πιο ανετα,αντε απο κει ρε σουργελο που σου απαντησαμε κιολας

16:37 Ουπς! Ο γνωστός και μη εξαιρετέος αγράμματος ξαναχτύπησε. Μάθε να γράφεις με τα χέρια κι όχι με τα πόδια μπαμπουίνε και να τονίζεις τις λέξεις και μετά να ξαναγράψεις σχόλιο εδώ μέσα. Μας τα έχεις ζαλίσει από τις εκλογές με τα τούβλα που γράφεις, που νομίζεις ότι είναι εξυπνάδες. ΚΑι για να σου λύσω την απορία δεν είμαι από το Άστρος κι αν θεωρείς ότι από άλλη διαδρομή για να πας Άστρος θα επιβαρυνθείς μόνο 5 ευρώ, στο καλό και να μας γράφεις. Και για να μη σπάσεις το αυτοκίνητό σου όπως λες, για 300 μέτρα που είναι ο χωματόδρομος πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα. Σου βάζω δύσκολα, ε;

@17:38, καλό μου κοριτσάκι, έχω να σου προτείνω το εξής, μήπως βρεις κι εσύ επιτέλους ένα νόημα στη ζωή σου, ώστε να ησυχάσουμε και εμείς οι υπόλοιποι από τη μονομανία σου (την οποία να την κοιτάξεις με την πρώτη ευκαιρία, γιατί είναι ύπουλη πάθηση). Λοιπόν, προτείνω να πιάσεις δουλειά στο arcadiaportal ως διορθώτρια των σχολίων. Λύση win-win-win: 1) τα σχόλια των μπαμπουίνων θα είναι επιτέλους σωστά γραμμένα, 2) θα πάψεις να μας ζαλίζεις τον έρωτα, 3) θα βρεις κάτι χρήσιμο να γεμίζεις το χρόνο και τον κόσμο σου

19:19 Δεν προλαβαίνω, γιατί ο χρόνος και ο κόσμος μου είναι ήδη γεμάτος από κάτι μακάκες εξυπνάκηδες σαν και σένα, που όπου και να γυρίσω τους βλέπω. Ζείτε ανάμεσά μας..

00:02, καρδιά μου, αλήθεια τώρα, σοβαρά το λες; Είμαι μέσα στο χρόνο και τον κόσμο σου; Ήταν για μένα πραγματικά όνειρο ζωής να ζω μέσα σου. Δε μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μού δίνεις. Χίλια ευχαριστώ κοριτσάρα μου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.