Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αύγουστος 24, 2016 - 18:10
4 σχόλια

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ. Έτσι, χιλιάδες γονείς θα λάβουν το πολυπόθητο voucher ώστε να προχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση στις εγγραφές των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το 2016 - 2017. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς με το ΑΜΚΑ τους και το ΑΦΜ μπορούν να δουν εάν θα λάβουν το voucher επιδότησης στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα. 

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν εως την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα voucher στις δομές που τους ενδιαφέρουν ώστε να προχωρήσουν στην εγγραφή τους.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ενημερώνω το Arcadia Portal ότι τουλάχιστον 5 παιδιά στην κατηγορία Α1 που έχουν voucher, έχουν μείνει εκτός δομών γιατί δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες θέσεις. Φέτος έγινε μεγάλο μπάχαλο και στις δύο κατηγορίες, καθώς δεν ήταν δεσμευτικές οι επιλογές δομών που έκαναν οι μητέρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν προτεραιότητες στις εγγραφές με αδιαφανή κριτήρια.

Παύλο όποιος είχε "δόντι" βολεύτηκε. Πασοκ ΝΔ εγκαθυδρισαν το "μέσον" παντού ,τα προηγούμενα χρόνια" και η ψευτοαριστερά το θεσμοθετεί πλέον ανερυθρίαστα !

Εντάξει, είχαν δόντι. Οι υπόλοιποι τι θα γίνει; Θα κοιτάμε το voucher; Να το κορνιζάρω δηλαδή; Τελικά δεν είναι μόνο 5. Πρέπει να είναι πάνω από 30 αυτοί που έμειναν εκτός δομών.

Πήρα τηλέφωνα μεχρι και στην Αθήνα. "Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτες κατα προτεραιότητα" μου απάντησαν. Δηλαδή όποιος είχε μέσον του κράταγαν θέση στον παιδικό. Πήγαινες εσύ με περισσότερα μόρια και σου λέγανε "λυπάμαι έκλεισαν οι θέσεις". Είναι αλήτες. Κάνουν δαιδαλώδεις τις διαδικασίες για να χωράει ευκολότερα το γλύψιμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.