Δείπνο Σαμαρά – Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Δείπνο Σαμαρά – Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Φεβρουάριος 02, 2018 - 19:32
0 σχόλια

Ο Αντώνης Σαμαράς «παρών» στο συλλαλητήριο της Κυριακής

Το δείπνο στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη παρέθεσε χθες το βράδυ ως «οικοδεσπότης» ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε εστιατόριο στη μαρίνα της Καλαμάτας. Η συνάντηση των δυο ανδρών που, συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, Γεωργία και Μαρέβα, έγινε αμέσως μετά την άφιξη στην Καλαμάτα του προέδρου της ΝΔ, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Λίγες ώρες νωρίτερα  ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε ομιλία του στον Πύργο. Εικάζεται  κυρίως από αθηναϊκά ΜΜΕ ότι στο «μενού» της συζήτησης  ήταν το «Σκοπιανό» και το συλλαλητήριο της Κυριακής, χωρίς ωστόσο το περιβάλλον και των δυο πολιτικών να επιβεβαιώνει οτιδήποτε για αυτή τη συνάντηση.

Μπορεί οι συνεργάτες του να μην επιβεβαιώνουν την πληροφορία, ωστόσο η πρωϊνή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, έξω από την εκκλησία για τη λειτουργία της γιορτής της Υπαπαντής στην Καλαμάτα, ήρθε να επιβεβαιώσει την πληροφορία των προηγούμενων ημερών για την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Κυριακής. «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Χριστιανοσύνη και την Μεσσηνία, την Κυριακή θα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα» δήλωσε με νόημα ο κ. Σαμαράς. 

(ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr, dikaiologitika.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.