Δείγμα ελπίδας η εμφάνιση Λίτζιον και Κάμερον

Δείγμα ελπίδας η εμφάνιση Λίτζιον και Κάμερον

Φεβρουάριος 08, 2016 - 21:39
1 σχόλια

Ο Άλεξ Λίτζιον και ο Κάμερον Τζόουνς βρίσκονται μόλις λίγες ημέρες στην Τρίπολη αλλά από το ''καλημέρα'' τους έδειξαν πως πρόκειται για δύο παίχτες που αναμένεται να βοηθήσουν πάρα πολύ στο σκοράρισμα της ομάδας τους.

Για τον Λίτζιον πήραμε μία πρώτη γεύση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δείχνοντας έναν μικρό δείγμα των ικανοτήτων του κόντρα στην  καλύτερη άμυνα της Ευρώπης και επαληθεύτηκε στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο όντας εξαιρετικός στον τομέα του σκορ.

Ο Κάμερον Τζόουνς ο πιο ''νέος'' της παρέας έκανε στο παιχνίδι της Κρήτης το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα στην Basket League αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσειςδείχνοντας παράλληλα πτυχές που μπορεί να δώσει πλέον στην νέα του ομάδα το κάτι παραπάνω που τόσο έχει ανάγκη.

Είναι ενδεικτικό πως στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο ο Άλεξ Λίτζιον και ο Κάμερον Τζόουνς πέτυχαν από 20 πόντους έκαστος ήτοι δηλαδή 40 από τους 76 πόντους που πέτυχε συνολικά η ομάδα τους έχοντας αθροιστικά 6/12 τρίποντα, 6/15 δίποντα,  9 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Οι δύο παίχτες έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και έδειξαν πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν πάρα πολύ τον ΣΕΦΑ στην συνέχεια και πως η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρήκε δύο επιπλέον πολύ σημαντικές λύσεις στην περιφέρεια της που θα της δώσουν νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της και φυσικά περισσότερες επιλογές στο ροτέισον,

Επίσης γίνεται αντιληπτό πως οι δύο Αμερικανοί προπόνηση με την προπόνηση θα μαθαίνουν ακόμα πιο πολύ την φιλοσοφία και τα plays της νέας τους ομάδας και βέβαια θα γνωρίζονται με τον τρόπο παιχνιδιού των νέων τους συμπαικτών έτσι ώστε να καταλάβουν τους ρόλους τους, να αποκτήσουν την χημεία που επιβάλεται και όλοι μαζί να βοηθήσουν τον Αρκαδικό στην δύσκολη συνέχεια.

Εν κατακλείδι ο Αρκαδικός μπορεί να χαμογελά για την συνέχεια καθώς στο πρόσωπο του Λίτζιον και του Κάμερον φαίνεται να βρίσκει εκείνα τα κομμάτια που του έλειπαν σκορπίζοντας έναν άνεμο ελπίδας και με γνώμονα την πολύ δουλειά να πάρει τις νίκες που χρειάζεται η ομάδα για να καταφέρει να φθάσει στον στόχο της.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

αυτοι οι παιχτες δε μπορουσαν να εχουν ερθει πιο νωρις? επρεπε να πεσει α2 πρωτα? ελεος ρε παιδια!! τωρα πολυ δυσκολα θα σωθει η παρτιδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.