ΔΕΗ: Εθελουσία στην Μεγαλόπολη, αναδιάταξη και μεταφορά προσωπικού

ΔΕΗ: Εθελουσία στην Μεγαλόπολη, αναδιάταξη και μεταφορά προσωπικού

Μάρτιος 13, 2018 - 16:10
0 σχόλια

Ο κ. Παναγιωτάκης άνοιξε για πρώτη φορά επισήμως θέμα μείωσης προσωπικού.

«Θα επανεξετάσουμε τον αριθμό και τις ανάγκες σε επιστημονικό και επιτελικό προσωπικό, αλλά και την ανανέωσή του αφού ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι τα 50 έτη», είπε ο κ. Παναγιωτάκης. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι θα υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, σε πρώτη φάση στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης, που θα βγει προς πώληση, αλλά και προσλήψεις κυρίως σε επιστημονικό προσωπικό, οι οποίες θα ανατεθούν σε ανεξάρτητο οίκο.

Το πρόγραμμα εθελουσίας, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτάκη, θα προχωρήσει με έξτρα κίνητρα, τα οποία εξετάζονται σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και το υπερταμείο.

Στο πλαίσιο της αναδιάταξης του προσωπικού, αξιολογούνται αυτήν τη στιγμή οι δεξιότητες των μηχανικών κάθε κατηγορίας που έχουν προσληφθεί από το 2011 και μετά, ενώ μελετάται και η μεταφορά του συνόλου του τεχνικού προσωπικού που σήμερα απασχολούνται στις μονάδες σε θυγατρική που θα συσταθεί από κοινού με την General Electric.

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.