Δέδες από Τρίπολη: Η στάση που θα κρατήσω στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι προσωπική μου επιλογή (pics,vid)

Δέδες από Τρίπολη: Η στάση που θα κρατήσω στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι προσωπική μου επιλογή (pics,vid)

Νοέμβριος 19, 2018 - 21:19
6 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δέδες τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Ο κ. Γιώργος Δέδες σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας από τους υποψηφίους που στηρίζει το κόμμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Πριν ξεκινήσει η κλειστή συνάντηση των μελών του κόμματος, στην οποία βρέθηκε και ο δήμαρχος Τρίπολης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, για την πορεία του στις αυτοδιοικητικές  εκλογές αλλά και για τις πολιτικές παρεμβάσεις του υπουργείου υποδομών που γίνονται στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παράκαμψη των Λαγκαδιών, επισημαίνοντας ότι το έργο προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ βρίσκεται στην τελική φάση της μελετητικής του ολοκλήρωσης .

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 το μεγάλο αυτό έργο θα δημοπρατηθεί

Ταυτόχρονη και παράλληλη είναι η πορεία που ακολουθεί και το έργο του περιφερειακού της Τρίπολης προϋπολογισμού 21 εκ. ευρώ, τόνισε ο κ. Δέδες, προσθέτοντας ότι η μελέτη διαβιβάστηκε στην περιφέρεια και στην συνέχεια  το υπουργείο θα αναλάβει την χρηματοδότηση και δημοπράτηση του.

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ξεχωριστή ιδιαιτερότητα σε σχέση με το κεντρικό πολιτικό σκηνικό και έτσι μπορούν να δομούνται συνεργασίες πιο εύκολα»  είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δέδες απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς μπορούν δύο κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, που έχουν αυτή την αντιπαλότητα στην κεντρική πολιτική σκηνή να συμπλέουν ως προς την στήριξη προσώπων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δέδες μίλησε για την στάση που θα κρατήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές τονίζοντας ότι ο τρόπος που θα διαχειριστεί την στάση του θα είναι καθαρά δική προσωπική επιλογή.

Δεν είμαι άνθρωπος που αποδέχεται και ανταποδίδει χτυπήματα κάτω από την ζώνη

Έπειτα ο κ. Δέδες μίλησε για τα αντιπλημμυρικά έργα που είναι σε εξέλιξη, προσθέτοντας ότι δοθούν  100 εκ. ευρώ από την Τράπεζα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Αναπληρώνουμε τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν και διευρύνουμε τους πόρους που χρηματοδοτούν αναπτυξιακά έργα υποδομών

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Γιώργος Δέδες στην Τρίπολη


6 Σχόλια

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο παντα στη μάσα και δυνατό με ολα τα ιστορικά στελεχη του στην πρωτη γραμμή της αυτοδιοικητικής εξαπάτησης του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε παιδιά!!

το συριζα θα καταφερει να παρει οτι του αρμοζει στον δημο-περιφερεια-βουλευτικες με κατι τετοιες στηριξεις που δινει βλεπε παυλη,ακουστε τον παπαζαχαρια που ανηκει στο συριζα του 3% και δεν προκυτε ποτε να καταλαβει οτι το συριζα εγινε ενα μεγαλο κομμα που κερδιζει εκλογες!!!!!!

Δεν είναι τυχαίο πως μόνο οι ΓΑΠικοί δεν αντέδρασαν στην προσπάθεια να μπει ο Σημίτης στο κάδρο της διαφθοράς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.