ΔΑΚ Τρίπολης: Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση στέγης - Πότε ξεκινούν εργασίες

ΔΑΚ Τρίπολης: Έπεσαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση στέγης - Πότε ξεκινούν εργασίες

Αύγουστος 06, 2019 - 08:16
0 σχόλια

Υπέγραψε ο ανάδοχος για την αντικατάσταση της στέγης του ΔΑΚ Τρίπολης - σε μικρό χρονικό διάστημα ξεκινάνε οι εργασίες.

 

Δημήτρης Παυλής:

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε την σύμβαση μετά από μία μακροχρόνια διαδικασία της αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης.
Ένα έργο προϋπολογισμού 170.000 € το οποίο με την έκπτωση είναι 76.000 €.

Ο στόχος είναι σε λιγότερο από ένα μήνα δηλαδή μέσα στο Σεπτέμβρη να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Ένα έργο πνοής για την πόλη μας ένα έργο που μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα όσον αφορά την στεγανότητα του και την εισροή νερών στον εσωτερικό του χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία όπου η συνεργασία θα είναι δεδομένη. Όποια προβλήματα προκύψουν εμείς θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε στο έπακρο και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα απολαύσουν οι συμπατριώτες μας και τα αθλητικά σωματεία τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Ντούρος Ζαχαρίας ανάδοχος:

Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία που έχουμε και την βοήθεια που μας παρείχε ο Δήμος προκειμένου να μπορέσουμε να οργανωθούμε και να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο το οποίο έχει κάποιες τεχνικές δυσκολίες και αφορά την αντικατάσταση της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης

Θα μπούνε νέα πάνελ και θα δημιουργηθεί μία στέγη χωρίς προβλήματα όπου θα παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες για τα επόμενα 20 - 30 χρόνια.

Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη έτσι ώστε να δοθεί προς χρήση στα σωματεία

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Υπέγραψε ο ανάδοχος για την αντικατάσταση της στέγης του ΔΑΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.