Δ. Τερεζόπουλος: «Ακόμα καλύτερη σεζόν από την περσινή» (video)

Δ. Τερεζόπουλος: «Ακόμα καλύτερη σεζόν από την περσινή» (video)

Ιούλιος 06, 2015 - 20:51
0 σχόλια

Λίγο πριν την «πρεμιέρα» του Αστέρα, ο βοηθός του κ. Βεργέτη, Δημήτρης Τερεζόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους για τους στόχους της ομάδας, για το ρόστερ αλλά και για το τι περιμένει από τον κόσμο της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Τερεζόπουλος:

Για τους φετινούς στόχους του Αστέρα «Με βάση το «πνεύμα» της ομάδας και αυτό που ισχύει κάθε χρόνο είναι ότι χρόνο με τον χρόνο ο Αστέρας θα πρέπει να ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω. Οι στόχοι για φέτος είναι μεγάλοι. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία την  σεζόν που μας πέρασε. Καταφέραμε και μπήκαμε απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και φέτος θέλουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ με τις μέχρι τώρα μεταγραφές της ομάδας «Είμαστε ευτυχείς γιατί μέχρι τώρα έχουμε καλύψει το 90% της δυναμικότητας της ομάδας μας. Ενδεχόμενος να απομένουν 1-2 προσθήκες ακόμα για να ολοκληρωθεί το «πάζλ» που ευχόμαστε να είναι τέτοιο ούτως ώστε να ανταπεξέλθει η ομάδα στις δύσκολες απαιτήσεις της φετινής σεζόν».

Για το μήνυμα του τεχνικού επιτελείου προς τον κόσμο του Αστέρα «Πάνω από όλα θέλουμε να πούμε στον κόσμο να μας στηρίξει. Ο κόσμος αγαπάει τον Αστέρα και αυτό το βλέπουμε καθημερινά όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους της πόλης. Θέλουμε όμως περισσότερο κόσμο, να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, στην διοίκηση και στους παίκτες γιατί μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει σε πάρα πολύ καλό βαθμό».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.