Curves: Δυναμώνοντας τις γυναίκες σε 30 μόνο λεπτά! (pics,vid)

Curves: Δυναμώνοντας τις γυναίκες σε 30 μόνο λεπτά! (pics,vid)

Οκτώβριος 09, 2015 - 08:32
2 σχόλια

Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, ευχάριστο και αποτελεσματικό, διάρκειας 30 λεπτών. Έχει να κάνει και με τα 5 συστατικά της εκγύμνασης, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο έχει σίγουρα και εμφανές αποτέλεσμα. Τα Curves απευθύνονται σε όλες τα γυναίκες όλων των ηλικιών οι οποίες θέλουν να γυμναστούν ευχάριστα και να χαρίσουν στον οργανισμό τους ευεξία, αλλά και να γεμίσουν την ημέρα τους με θετική ενέργεια και όλα εκείνα τα οφέλη της γυμναστικής.

Τώρα όλες οι γυναίκες έχουν τον δικό τους χώρο αποκλειστικά και μόνο για αυτές για να περάσουν 30 λεπτά διασκέδασης και εκγύμνασης καίγοντας έως και 500 θερμίδες κάθε φορά. Η επίτευξη κάθε στόχου στα γυμναστήρια Curves είναι ακόμα πιο εύκολη, έτσι πολλές γυναίκες χρόνο με τον χρόνο προσθέτουν στην καθημερινότητά τους τη γυμναστική. Τα Curves καλούν ανεπιφύλακτα όλες τις κυρίες που θέλουν να νιώσουν καλά με το σώμα τους και να νιώθουν υγιείς και γεμάτες ευεξία να μπουν στην παρέα των Curves και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος.

Η φιλοσοφία των γυμναστηρίων Curves βασίζεται στην πρωτοποριακή μέθοδο «γυμναστική σε 30 μόνο λεπτά», προσαρμοσμένη ειδικά για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εμπειρίες των γυναικών οι οποίες γυμνάζονται στα Curves, γυναίκες που γεμίζουν αυτοπεποίθηση και ανυπομονούν να περάσουν σε όλα τα όργανα και να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους.
Μερικά από τα πλεονεκτήματα της συγκριμένης εκγύμνασης είναι η ασφάλεια και η πλήρης απουσία τραυματισμών, η εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων και η δυνατότητα να γυμναστεί όλο το σώμα εξαλείφοντας ή και μειώνοντας της πιθανότητες για οστεοπόρωση και αρθρίτιδα.

Ο χώρος είναι σχετικά μικρός, με μία κεντρική αίθουσα στην οποία είναι τοποθετημένα σε κύκλο 8 όργανα, ένα για κάθε μυϊκή ομάδα. Στο ακριβώς δίπλα δωμάτιο βρίσκονται τα αποδυτήρια και τα ντους. Η πρώτη προπόνηση γίνεται δωρεάν κατόπιν ραντεβού και περιλαμβάνει μία πρώτη επαφή με τα όργανα και τη μέθοδο εκγύμνασης, από εκεί και μετά οι πελάτισσες είναι ελεύθερες να προσέλθουν όποια ώρα και μέρα θελήσουν.

Η πρωτοτυπία και το «δυνατό σημείο» των Curves είναι ότι με τη βοήθεια των μηχανημάτων επιτυγχάνεται η μυϊκή ενδυνάμωση ταυτόχρονα με την καρδιοαγγειακή άσκηση. 
Η διαφορά των Curves έγκειται στο γεγονός ότι η μυϊκή ενδυνάμωση και η αερόβια άσκηση επιτυγχάνεται ταυτόχρονα, κάτι που είναι μόνο εφικτό μέσω των μηχανημάτων υδραυλικής αντίστασης. Τα δικά τους 30 λεπτά αντιστοιχούν με μιάμιση ώρα γυμναστικής σε ένα συμβατικό γυμναστήριο! 

Μία επίσκεψη και μία δωρεάν δοκιμή θα σας πείσει. Επισκεφθείτε τώρα τα Curves στην Τρίπολη στην οδό Καλαβρύτων 80 ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2710 - 22 26 20 και το έμπειρο προσωπικό θα σας ενημερώσει για ό,τι σας ενδιαφέρει.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γυμναστική για γυναίκες σε 30 μόνο λεπτά μόνο στα Curves


2 Σχόλια

Το είχα κάνει προ διετίας στην Αθήνα που ήμουν φοιτήτρια, σε ένα αντίστοιχο Curves και πραγματικά ήταν ότι πιο αναζωογονητικό σε γυμναστική για γυναίκες. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση ότι έβλεπα γυναίκες κάθε ηλικίας, από 17 έως και 60+ σχεδόν καθημερινά. Δεν ήξερα ότι άνοιξε και στην Τρίπολη. Είναι όντως κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.