«Up for the cup» Αστέρα

«Up for the cup» Αστέρα

Φεβρουάριος 28, 2019 - 11:07
1 σχόλια

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το Κύπελλο Ελλάδος είναι το μεγάλο απωθημένο τόσο του οργανισμού που λέγεται Αστέρας Τρίπολης όσο και των φιλάθλων της ομάδας.

Οι μνήμες από την κλοπή του Κυπέλλου στον τελικό του Μαΐου του 2013 δεν έχουν πάψει να στριφογυρίζουν στο μυαλό όλων με την αρκαδική ομάδα 6 χρόνια μετά να βρίσκεται και πάλι στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Αστέρας Τρίπολης με την δεύτερη του νίκη επί του Εργοτέλη σφράγισε το εισιτήριο του για τα ημιτελικά με τους φιλάθλους του να στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα.

Ένα κιτρινομπλέ πλακάτ το οποίο ανέφερε "up for the cup" σηκώθηκε από τις κερκίδες του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει μπροστά του ακόμα μία πρόκληση.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

κρίμα να μην έχουμε κάνει πετυχημένες μεταγραφές φέτος... Θα μπορούσαμε να έχουμε ελπίδες να πάμε πάλι στον τελικό... Όπως και να έχει, ας το παλέψουμε όλοι μαζί... Καμιά φορά μπορεί και να μας κάτσει και να βάλουμε κανένα γκολ από το πουθενά.... Υ.Γ. Το δεξί μπακ να πάει σπίτι του...Βάλτε κάποιον άλλο έστω και από ακαδημίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.