Το come back με γκολ του Χρήστου Νάνου (vid)

Το come back με γκολ του Χρήστου Νάνου (vid)

Σεπτέμβριος 22, 2019 - 19:52
0 σχόλια

Ο Χρήστος Νάνος είναι και πάλι εδώ βροντοφωνάζοντας το την πιο κατάλληλη στιγμή όντας κομβικός για να μπορέσει ο Παναρκαδικός να κάνει την ανατροπή και να πάρει την μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κορίνθου 2006 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μεγαλοπολίτης άσος ήταν ο άτυχος της περσινής χρονιάς όμως στον πρώτο επίσημο αγώνα έπειτα από πολύ καιρό έδειξε το πόσο χρήσιμος είναι για το τριφύλλι και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια.

Στο 75ο λεπτό ο Χρήστος Νάνος έπειτα από φάουλ του Μπάρδου από τα δεξιά πήδηξε σαν οδοστρωτήρας νίκησε τους πάντες και τα πάντα στον αέρα βάζοντας όλη την άμυνα της Κορίνου μαζί και την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση ανάβοντας την σπίθα της ανατροπής όπου και έγινε.

Ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν ως ένα κακό όνειρο, τα δύσκολα πέρασαν  και ο Χρήστος Νάνος είναι ξανά ένα από πιο χρήσιμα εργαλεία στις τάξεις του πράσινου ρόστερ για την δύσκολη και απαιτητική αυτή χρονιά.

Δείτε στο βίντεο το γκολ του Χρήστου Νάνου κόντρα στην Κόρινθο 2006

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το γκολ του Νάνου με την Κόρινθο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.