«Colpo grosso» με Ντοναρούμα ο Αστέρας

«Colpo grosso» με Ντοναρούμα ο Αστέρας

Ιούλιος 22, 2016 - 21:00
3 σχόλια

Δικός του για 3 χρόνια ο Ιταλός τερματοφύλακας

Ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Τζένοα Αντόνιο Ντοναρούμα αδερφό του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα του κίπερ της Μίλαν.

Μάλιστα οι Ιταλοί μιλούν για προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και πιο συγκεκριμένα ότι ο Αντόνιο Ντοναρούμα έχει συμφωνήσει με τον Αστέρα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και το μόνο πλέον που απομένει είναι τις επόμενες ώρες να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Τζένοα και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους κιτρινομπλέ.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα ενδέχεται να βρίσκεται επι Ελληνικού εδάφους για λογαριασμό της αρκαδικής ομάδας για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέριες και εν συνεχεία να περασει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Αστέρα.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα είναι 26 χρονών και ξεκινήσε την καριέρα του από την ακαδημία της Μίλαν όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα των ροσονέρι. 

Πέραν της Μίλαν ο Αντόνιο Ντοναρούμα είχε αγωνιστεί σε Πιατσέντζα και Γκούμπιο και το 2012 τον απέκτησε η Τζένοα με τους Ιταλούς να τον δίνουν δανεικό στην Μπάρι στο πρωτάθλημα της Serrie B.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τα εντυπωσιακά μεταγραφικά "χτυπήματα" γεμίζοντας το ρόστερ του με ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο και την θέση των γκολποστ του.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

τι μεταγραφαρα ειναι αυτη ρε παιδια ? περσι επαιξε 0 ΜΗΔΕΝ παιχνιδια ολη τη σεζον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ε μην το καψουμε ε ...........ας κρατησουμε μικρο καλαθι .....γιατι θα βγει το στρουμφακι παλι και θα μας τα χωσει ........πιπερι στο στομα βρε

Μη βιάζεστε το ίδιο λέγατε και για άλλους και δεν τους πήρατε.Θα περιμένουμε και θα δούμε.

Δεν λέω...είναι προσόν για έναν τερματοφύλακα να έχει αδερφό καλό τερματοφύλακα. Είναι εγγύηση... Φέτος Ο αστερας κάνει το σκατό του παξιμαδι!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.