Τατούλης

Bράβευση μαθήτριας του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης στο 10ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας

Bράβευση μαθήτριας του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης στο 10ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας

Σεπτέμβριος 16, 2019 - 08:30
0 σχόλια

Η μαθήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης Αναστασία Θανοπούλου και η ομάδα στην οποία συμμετείχε διακρίθηκαν και απέσπασαν το 3ο βραβείο «Σχεδιασμού επιχειρηματικού πλάνου καινεανικής  καινοτομίας» στο 10ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES Program).

H ιδέα πάνω στην οποία αφιέρωσαν χρόνο και εργάστηκαν ήταν η δημιουργία ενός ψηφιακού καθρέπτη  (Digital Mirror) με στόχο την επιλογή ειδών ένδυσης. Η ιδέα υλοποιήθηκε με βασικούς γνώμονες τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, το εισόδημα του καταναλωτή και την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου.

To πρόγραμμα διοργανώνεται από το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου.Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη και ανάδειξη της νεανικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας  καθώς και η εκπαίδευση των μαθητών σ' ένα νέο τρόπο σκέψης, ο οποίος  ενισχύει την επιχειρηματική υλοποίηση νέων ιδεών.

Η μαθήτρια συμμετείχε στο πρόγραμμα με υποτροφία που έλαβε με βάση τις επιδόσεις της σε ειδικές εξετάσεις-τεστ δεξιοτήτων, που αξιολογούν την αναλυτική ικανότητα σε μαθηματικό και λεκτικό επίπεδο.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.