Bράβευση και πρωτιά για Τριπολιτσιώτη μαθητή (photos)

Bράβευση και πρωτιά για Τριπολιτσιώτη μαθητή (photos)

Οκτώβριος 21, 2014 - 17:40
0 σχόλια

 Ο Παναγιώτης  όχι μόνο πήρε το 1ο βραβείο, αλλά έκλεψε την παράσταση

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης που διοργάνωσε το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης για την απονομή των βραβείων – μεταλλίων και των επαίνων  καθώς και την παρουσίαση των εργασιών των βραβευθέντων μαθητών του Μαθηματικού διαγωνισμού «Τα Μαθηματικά στα Παιχνίδια ».   

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο μαθητής του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, η οικογένειά του και η εποπτεύουσα καθηγήτρια μαθηματικών  Μαρία Γκόνου.

 Ο Παναγιώτης  όχι μόνο πήρε το 1ο βραβείο, αλλά έκλεψε την παράσταση αφενός με την πρωτοτυπία του θέματός του και τα καινοτόμα στοιχεία που εισήγαγε  και αφετέρου με την πολύ ωραία παρουσίαση της εργασίας του «ΑΡΙΘΜΟΥΠΟΛΗ».  Πρόκειται ασφαλώς για μια σημαντική διάκριση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους γονείς του, τους καθηγητές του και τους συμμαθητές του.

 Παναγιώτη σου ευχόμαστε να συνεχίσεις αυτήν την πορεία που άρχισες να χαράζεις και να είσαι βέβαιος ότι το σχολείο μας θα σε στηρίξει σ’ αυτήν την προσπάθεια!!!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.