Επικαιρότητα

Latest

Στα λευκά ο Πάρνωνας

Στα λευκά ντύθηκε ο Πάρνωνας

Η φωτογραφία,είναι από τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας

Περισσότερα

Eορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος στην Τρίπολη (pics)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Περπαταρίου Μαντινείας.

Περισσότερα

Πέτρος Τατούλης: Στόχος η άμεση επανέναρξη των εξετάσεων οδήγησης

Την ανάγκη εξεύρεσης άμεσης λύσης για την επανέναρξη των εξετάσεων απόκτησης άδειας οδήγησης σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Περισσότερα

Ξεκίνησε ο δρόμος Βέρβενα - Πηγαδάκια

Το έργο αφορά στην διάνοιξη καινούριου δρόμου που θα συνδέσει τα Δολιανά με τα Βέρβενα και μέσα από τα Πηγαδάκια με την παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Σπάρτης αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Περισσότερα

Νικολάκου: Όραμα του κ. Νίκα μια Περιφέρεια που μεταφέρει επί πληρωμή τα σκουπίδια της σε άλλες Περιφέρειες

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Νίκα η κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Άκρως αποκαλυπτική για το «όραμα» του υποψήφιου Περιφερειάρχη και Δημάρχου Καλαμάτας ήταν η σημερινή συνέντευξη του κ. Νίκα.

Περισσότερα

Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας αλλά και των παιχνιδιών της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο​ 15 και 16 Δεκεμβρίου​​.

Περισσότερα

Κωνσταντινόπουλος: Πότε θα ολοκληρωθεί η σύνδεση της Κοντοβάζαινας με το δίκτυο οπτικών ινών;

«Πότε θα ολοκληρωθεί η σύνδεση της Κοντοβάζαινας και του Καρδαριτσίου Δ. Γορτυνίας με το δίκτυο οπτικών ινών του ΟΤΕ, και θα εγκατασταθούν οι απαραίτητοι υπαίθριοι κατανεμητές (ΚΑΦΑΟ) στους δύο οικισμούς;»

Περισσότερα

Κρατικά Βραβεία Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου 2017

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει τα παιδικά και εφηβικά βιβλία, τους/τις συγγραφείς και τους εικονογράφους που κέρδισαν τα τέσσερα Κρατικά Βραβεία Παιδικού Βιβλίου 2017.

Περισσότερα

Τα συμφέροντα των πολλών ή των λίγων;

Η Πελοπόννησος είναι μια ενιαία γεωγραφική, πολιτιστική και οικονομική περιφέρεια για περισσότερα από 4000 χρόνια. Σήμερα, βρίσκεται διοικητικά διαιρεμένη σε τρείς περιφέρειες (Πελ/σου, Δ.

Περισσότερα

Σελίδες