Βραδιά σινεμά στην Τρίπολη με την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος»

Βραδιά σινεμά στην Τρίπολη με την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος»

Ιούλιος 23, 2014 - 09:45
0 σχόλια

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που θα γίνει στις 4 Σεπτέμβρη 2014 στην πλ. Πετρινού, το Τ.Σ. Αρκαδίας της ΚΝΕ διοργανώνει βραδιές θερινού σινεμά με ελεύθερη είσοδο. Συνεχίζουμε τις προβολές την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 και ώρα 20:30 στην πλ. Θεοκρίτου (εκεί που γίνεται η Λαϊκή αγορά στη Μαινάλου) με την ταινία για τους μικρούς μας φίλους αλλά και ...τους μεγάλους: "Εγώ ο Απαισιότατος".

Λίγα λόγια για την ταινία: Ευρηματικές κακίες και αλτρουιστικά μηνύματα συνδυάζονται με κέφι και χιούμορ,στην ταινία:Εγώ ο Απαισιότατος.

Ο Γκρου είναι ένας εφευρέτης ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να αναγνωριστεί ως ο μεγαλύτερος εν ζωή κακός, αλλά ο νεαρός Βέκτορ του παίρνει την μπουκιά απ’ το στόμα. Για να τον ξεπεράσει, ο Γκρου αποφασίζει να κλέψει το φεγγάρι, υπολογίζει όμως δίχως τρία μικρά ορφανά κοριτσάκια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.