Βουλευτές παρολίγον να έρθουν στα χέρια! (video)

Βουλευτές παρολίγον να έρθουν στα χέρια! (video)

Ιούνιος 04, 2012 - 20:26
2 σχόλια

Μ έναν ξεχωριστό τρόπο θα έλεγε κανείς πράττουν ως Βουλευτές δυο νεοεκλεγέντες . Ο λόγος για την Μαρία Θελερίτη, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στάθη Μπούκουρα, Βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Και οι δυο εκλέχτηκαν στην Κορινθία.
Οι δυο τους λοιπόν βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί στην εφορία Κιάτου. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αγρότες οι οποίοι ήθελαν να λάβουν την επιστροφή  του ΦΠΑ . Οι αγρότες με μπροστάρηδες τους 2 Βουλευτές και τον πρόεδρο της ΕΑΣ μπήκαν στην εφορία και συνομίλησαν με την Διευθύντρια για να διευθετηθεί το θέμα και μέχρι εκεί καλώς. Η τηλεοπτική κάμερα αποθανάτισε σκηνές απείρου κάλους με τους δυο Βουλευτές να τσακώνονται… μεταξύ τους για το ποιος θα μιλήσει, τι θα πει, και πως θα υπερασπιστεί καλύτερα τους αγρότες, δηλαδή τους ψήφους!
«Σταμάτα να μιλήσω, ποιος νομίζεις ότι είσαι, πάψε, κάτσε κάτω, άντε από δω» και άλλες όμορφες εκφράσεις αντάλλαξαν οι δυο εκλεκτοί ενώ ο Βουλευτής Μπούκουρας τα έβαλε και με τον πρόεδρο της ΕΑΣ , κατά τα άλλα πολλά βαρύ Κώστα Παπαβασιλείου ο οποίος δεν  έβγαλε και κιχ! «Εγώ μιλάω τώρα, σταμάτα εσύ» είπε ο Βουλευτής και ο πρόεδρος απλά κούνησε το κεφάλι. Η δε αναφορά Μπούκουρα «σας κοροϊδεύουν τόσην  ώρα, όχι εμένα αλλά εσάς» στάθηκε ιδιαίτερα χαρακτηριστική.
Η κυρία Του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της προκειμένου να επιβληθεί τσίριζε τις περισσότερες φορές καθιστώντας αδύνατη την κατανόηση των όσων έλεγε. Ο δε συνάδελφός της προκειμένου να την μειώσει παραίνεσε την διευθύντρια να σηκωθεί από την θέση της και να καθίσει η κυρία Θελερίτη αφού ως είπε «γνωρίζει καλύτερα διοίκηση» .
Και εις ανώτερα!

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/W3rw7n7Qofo


2 Σχόλια

Φασίστες vs Αναρχικοί Κατάντια... Υ.Γ.: Το κάπνισμα δεν έχει απαγορευθεί στους Δημόσιους χώρους; Στο 03:16 φαίνεται ντουμάνι.......

αυτή η τύπισσα του συριζα ... τα πήρε τα χάπια της μόλις τέλειωσε η φάση?