Βοήθεια απο τον Τατούλη ζήτησαν οι αστυνομικοί της Αρκαδίας (video)

Βοήθεια απο τον Τατούλη ζήτησαν οι αστυνομικοί της Αρκαδίας (video)

Μάιος 18, 2011 - 15:59

- Πελοποννησιακή συνάντηση ζήτησε ο Περιφερειάρχης προκειμένου να φτιαχθεί η αντζέντα που θα τεθεί στον Υπουργό κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη 

Αποφάσισαν μια σειρά συναντήσεων με τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη του νομού Αρκαδίας  στην προσπάθεια τους να καταστήσουν σαφές πως τα προβλήματα πους ήμερα αντιμετωπίζει η αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας είναι σε τέτοιο βαθμό που δρούν ανασταλτικά στην απόδοση των αστυνομικών και στην επίτευξη ου στόχου που είναι η ασφάλεια των πολιτών και η τήρηση της νομιμότητας.

Με επικεφαλής λοιπόν των πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Καγκαράκη, κλιμάκιο της ένωσης συναντήθηκε στις 12 σήμερα το μεσημέρι με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. «ξεκινούμε από την Περιφέρεια, θα συναντηθούμε και με τον αντιπεριφερειάρχη και με τους Βουλευτές προκειμένου να τους ενημερώσουμε και να τους ζητήσουμε συνδρομή ώστε να υπάρχει ροή κονδυλίων» ανέφερε οκ. Καγκαράκης.
Στην διάρκεια της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη η ποία ήταν ανοιχτή στα μέσα , στο επίπεδο τουλάχιστον των πρώτων τοποθετήσεων, οι αστυνομικοί έθεσαν το ζήτημα των κονδυλίων τα οποία το 2011 είναι ανύπαρκτα με αποτέλεσμα το 60% των περιπολικών στην Αρκαδία να είναι ακινητοποιημένο! Οι αστυνομικοί εκθείασαν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πλευράς τους σημείωσαν όμως πως αυτή δεν μπορεί να καρποφορήσει αν και η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται έστω στις ελάχιστες υποχρεώσεις της.
Ο Περιφερειάρχης υπερτονίζοντας τον χαμηλό δείκτη εγκληματικότητας που καταγράφει η Πελοπόννησος  εκθείασε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν του έθεσαν τα συνδικαλιστικά τους αιτήματα κυρίως τα οικονομικά, και εστίασαν στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και το έργο  που παρέχουν σ αυτήν.  Ζήτησε δε απο τον κ. Καγκαράκη, επειδή τα προβλήματα είναι κοινά να υπάρξει συνάντηση του Περιφερειάρχη μεόλα τα σωματεία αστυνομικών όλων των περιφερειακών ενοτήτων έτσι ώστε να τεθούν, να συζητηθούν και να μεταφερθούν στον ίδιον τον υπουργό ο οποίος αναμένεται σύντομα να επισκεφτεί την Τρίπολη.
Η ουσία βέβαια όλων είναι τα κονδύλια αφού χωρίς αυτά μένουν οι καλές προθέσεις και με αυτές δυστυχώς έργο δεν παράγεται!
Ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκαν σκωπτικά στις δηλώσεις του Υπουργού Παπουτσή για έλλειμμα Δημοκρατίας με τις οποίες στηλίτευσε την Ελληνική Αστυνομία…

 

Χ.Τ

Video: 

youtube://v/uo-5bNrggJA