Blend εμπειρίες στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics,vid)

Blend εμπειρίες στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 04, 2017 - 12:00
0 σχόλια

Οι βόλτες στην πλατεία Άρεως έχουν αποκτήσει ξεχωριστό άρωμα καφέ, πλέον. Και καταλήγουν σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο όπου μπορούμε να απολαύσουμε από το πρωί τον καφέ μας, αλλά και αργότερα τον προσεγμένο φυσικό χυμό φρούτων και το φαγητό μας. Ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος από το Blend, το οποίο είναι όλα όσα λέει το όνομά του και ακόμα περισσότερα!

«Στον χώρο στον οποίον για περίπου δέκα χρόνια βρισκόταν το Prego, σήμερα, υπάρχει το Blend, δηλαδή προσφέρουμε εκτός από καφέ και ποτό, smoothies, φυσικούς χυμούς, φαγητό. Στόχος είναι να γίνεται, εκτός από μια μείξη προϊόντων, και μια μείξη ηλικιών», μας λέει ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Ζαμπαθάς.

Ο καφές του Blend είναι, κατά γενική ομολογία, εξαιρετικός και πολύ ξεχωριστός. Ζητήσαμε από τον κ. Ζαμπαθά να μας μιλήσει για τον καφέ του: «Κάθησα ξανά στα θρανία για να μάθω για τον καφέ, δεν σας κρύβω, και στην Αμερική και στην Ευρώπη αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Έχουμε κάνει μια συνεργασία με μια εταιρία στην Αθήνα που έχει τη δική μας φιλοσοφία. Έχουμε φτιάξει δύο χαρμάνια, ένα για ζεστό και ένα για τον κρύο, έχουμε μονοποικιλιακό καφέ με τον οποίον κάνουμε brewing και έχουμε έναν ξεχωριστό τρόπο για να φτιάχνουμε τον ντεκαφεϊνέ».

Αλλά και οι φρέσκοι χυμοί που σερβίρουν έχουν ξεχωριστή φιλοσοφία: «Πέρα από τον καφέ, σερβίρουμε ολόφρεσκους χυμούς. Έχουμε έναν πολύ ισχυρό αποχυμωτή και μας δίνει φρέσκο χυμό σε δευτερόλεπτα. Σε αυτή τη χώρα δεν θα έπρεπε να πίνουμε χυμούς με συντηρητικά. Έχουμε καθήσει με ειδικούς διατροφολόγους και διαιτολόγους για να κάνουμε τους συνδυασμούς των φρούτων για τους χυμούς, αλλά και για τα smoothies».

Και αν πεινάσουμε; Η επιχείρηση σερβίρει και φαγητό, όπως πίτσα και burgers: «Ζυμώνουμε φρέσκια ζύμη κάθε μέρα στο κατάστημα και ένας άλλος συνεργάτης μας μάς έφτιαξε τα μενού. Τα τυριά μας είναι εισαγωγής, όπως η μοτσαρέλα και το ένταμ, τα καλύτερα στο είδος τους, και τα αλλαντικά από την καλύτερη ελληνική εταιρία, τα κρέατά μας είναι από τον χασάπη της γειτονιάς και οι πατάτες μας ολόφρεσκες».

Το Blend είναι το τέλειο μέρος, λοιπόν, για να καταλήξει ο περίπατος και η βόλτα μας. Μοσχομυριστός καφές, φρέσκοι χυμοί με συνταγές και φαγητό, σε ένα άνετο περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση συνθέτουν όχι απλώς ένα κατάστημα, αλλά μια φιλοσοφία γεύσης.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Ένα ταξίδι γεύσης και απόλαυσης στο blend στη πλατεία Άρεως


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.