«Black list» με «αγκάθια» για τον Αστέρα

«Black list» με «αγκάθια» για τον Αστέρα

Μάιος 24, 2017 - 11:43
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην διαδικασία του σχεδιασμού για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά με στόχο την δημιουργία μίας ομάδας ικανής να πρωταγωνιστήσει και πάλι στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την δεδομένη χρονική στιγμή εκτός από τα ταξίδια σε Ισπανία και Σενεγάλη από τους Νίκο Γαλανακόπουλο και Στάικο Βεργέτη με το τσεκάρισμα μεταγραφικών στόχων μεγάλο βάρος έχει πέσει και στο κομμάτι των αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας που σίγουρα θα κρίνει πολλά και στο ποιοι θα τους αντικαταστήσουν.

Το κομμάτι των αποχωρήσεων για τον Αστέρα Τρίπολης σίγουρα αποτελεί ένα από τα κορυφαία θέματα του φετινού καλοκαιριού αφού κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην black list ενόψει της νέας σεζόν και δεν υπολογίζονται δεσμεύονται με συμβόλαια με την αρκαδική ομάδα.

Το γεγονός αυτό όπως είναι λογικό δημιουργεί τα δικά του δεδομένα και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς με τους ανθρώπους της Αρκαδικής ΠΑΕ να έχουν ξεκινήσει την διαδικασία αυτή και τον πρώτο κύκλο επαφών με ποδοσφαιριστές όπου τα συμβόλαια τους δεν έχουν λήξει αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα για τον νέο Αστέρα.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των Νίκου Καλτσά, του Ελίνη Δημούτσου και του Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο Νίκος Ιωαννίδης φαίνεται να είναι στην ίδια λίστα συμπληρώνοντας έτσι ένα καρέ ποδοσφαιριστών με συμβόλαιο που δεν υπολογίζονται για την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά από τον Αστέρα.

Μάλιστα το μεγαλύτερο ''αγκάθι'' μοιάζει να είναι η περίπτωση του Νίκου Καλτσά καθώς το υπέρογκο συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί μείζον θέμα μιας και ο Έλληνας άσος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει το ταλέντο του και τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρο από το όνομα του την σεζόν που μόλις τελείωσε.

Ο Αστέρας Τρίπολης πάντως θα προσπαθήσει να βρει σε όλες τις περιπτώσεις την χρυσή τομή με όσους ακόμα δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα της νέας χρονιάς σε ένα έτσι και αλλιώς όπως έχουμε αναφέρει ξανά ιδιαίτερα θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δυστυχώς η καραμέλα και ο σανός συνεχίζεται .Σιγά το υπέρογκο ποσό που έχει υπογράψει ο Καλτσάς.Τι να πει και ο ολυμπιακός που πληρώνει αδρά.Αφήστε τα παραμύθια τα καταλάβαμε.

οταν ο αστερας και ο καθε αστερας απαιτει τα χρηματα του απο τα συμβολαια που εχει υπογραψει απο sl-nova κλπ κλπ ετσι και οι αθλητες πρεπει να πληρωθουν καποια χρηματα για να σπασουν τα συμβολαια τους.....................οι μλκ πληρωνωντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οχι μας βγηκε ο παιχτης οκ,ωραια τον εκμεταλευομαστε ,αντε τον πουλαμε και κονομαμε,δε μας βγηκε τον πεταμε χωρις να παρει μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμε 15/36 μια χαρά τα γράφεις Το θέμα είναι ότι σε αυτά που γράφεις θα κάνουν την πάπια αυτοί που ξέρουν και θα βγούν να βρίζουν αυτοί που είναι μισθοφόροι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.