Best goal ο Κοσκολός στην 10η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας (vid)

Best goal ο Κοσκολός στην 10η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας (vid)

Δεκέμβριος 19, 2017 - 11:27
3 σχόλια

14 τέρματα σημειώθηκαν συνολικά στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Δημήτρη Κοσκολό του Απόλλωνα Τυρού να πετυχαίνει το Best goal.

Στον αγώνα του Άστρους ο Απόλλωνας φιλοξενήθηκε από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό με την ομάδα του Τυρού να γνωρίζει την ήττα αλλά ο Δημήτρης Κοσκολός να πετυχαίνει το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και προσποίηση και δυνατό μακρινό σουτ από τα 35 περίπου μέτρα στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

 Απολαύστε το πολύ όμορφο αυτό γκολ από την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

* Να σημειωθεί ότι στους αγώνες των Βρασιών με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και της Δόξας Μεγαλόπολης με τον Ορχομενό Λεβιδίου δεν υπήρχε βίντεο με φάσεις με το παρών άρθρο να έχει να κάνει με τα γκολ που είχαμε την δυνατότητα να απολαύσουμε.  

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Best Goal στην 10η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας από τον Κοσκολό


3 Σχόλια

ολοι μαραντονα ειστε αλλα δεν βαλατε τετοια γκολαρα ποτε... οσα δεν φτάνει η αλεπου... μπραβο στο παλικάρι για την γκολαρα που εβαλε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.