Best goal από Παπαδόπουλο και Λυτρίβη στην Α' Αρκαδίας (vid)

Best goal από Παπαδόπουλο και Λυτρίβη στην Α' Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 07, 2017 - 10:53
0 σχόλια

Γεμάτη γκολ ήταν η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας καθώς σε 6 αναμετρήσεις σημειώθηκαν συνολικά 25 τέρματα μερικά εκ των οποίων ήταν πολύ όμορφα σε εκτέλεση και δημιουργία.

Τα ωραιότερα γκολ για την 4η αγωνιστική δεν είναι άλλα από του Παπαδόπουλου του Πανιωνίου Μεγαλόπολης και του Χάρη Λυτρίβη από το Κορακοβόυνι.

Ο Παπαδόπουλος σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στην νίκη επί του Ορχομενού με 3-0 κλέβοντας την μπάλα πίσω από τον κέντρο και στην συνέχεια με λόμπα περνώντας την πάνω από το σώμα του Καραμπή.

O Χάρης Λυτρίβης σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στην νίκη επί της Δόξας Μεγαλόπολης με 3-1 με τον ίδιο να συμβάλει στην ανατροπή του σκορ. Ο Χάρης Λυτρίβης έγινε αποδέκτης της μπάλας ενός ωραίου συνδυασμού από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και με δεξί σουτ ''κεραυνό'' κάρφωσε την μπάλα στην απέναντι γωνία της κυανόλευκης εστίας.

Απολαύστε τα δύο πολύ όμορφα αυτά γκολ από την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα best goal της 4ης αγωνιστικής στην Α' Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.