Best goal από Κολοβό και Πετρόπουλο στην 6η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας (vid)

Best goal από Κολοβό και Πετρόπουλο στην 6η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 21, 2017 - 15:09
0 σχόλια

21 τέρματα σημειώθηκαν συνολικά στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με τον Κολοβό του Ερμή Μελιγούς και τον Πετρόπουλο τις ΑΕΚ Τρίπολης να πετυχαίνουν τα Best goal.

Στην Μελιγού ο Ερμής πήρε άνετα την νίκη επικρατώντας με 6-0 του Αχιλλέα με τον Κολοβό μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να ανοίγει το σκορ έπειτα από σέντρα από τα δεξιά και άψογο πλασέ στην κίνηση ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο προς την επιτυχία της ομάδας του.

Στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών ΑΕΚ Τρίπολης και Δόξα Μεγαλόπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 με τον Ευγένιο Πετρόπουλο στο 20ο λεπτό με ωραία προσποιήσει έξω από την περιοχή και φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στην γωνία της κυανόλευκης εστίας δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Απολαύστε τα δύο πολύ όμορφα αυτά γκολ από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

* Να σημειωθεί ότι στον αγώνα των Βρασιών με τον Μαντινειακό σημειώθηκαν συνολικά έξι τέρματα αλλά δεν υπήρχε βίντεο με τις φάσεις του αγώνα με το παρών άρθρο να έχει να κάνει με τα γκολ που είχαμε την δυνατότητα να απολαύσουμε.                                                                                             

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κολοβός και Πετρόπουλςο τα Best Goal της αγωνιστικής


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.