Best goal από Αγγελόπουλο και Χρόνη στην 5η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας (vid)

Best goal από Αγγελόπουλο και Χρόνη στην 5η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 14, 2017 - 15:26
0 σχόλια

Είκοσι τέρματα σε 6 αγώνες σημειώθηκαν την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τον Αγγελόπουλο του Πανθυρεατικού και τον Χρόνη του Απόλλωνα Τυρού να πετυχαίνουν τα Best goal.

Στο Άστρος ο Πανθυρεατικός επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου Μεγαλόπολης με τον Αγγελόπουλο στο 41ο λεπτό να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από τακουνάκι του Μπάρλα και πολύ ωραία συνδιασμένη προσπάθεια που ξεκίνησε από την κιτρινόμαυρη άμυνα με ένα γρήγορο tranzition και λίγες επαφές.

Στην Τρίπολη ο Απόλλωνας Τυρού έφυγε με την ισοπαλία με 2-2 στον αγώνα με τον Μαντινειακό με τον Χρόνη στο 50' με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το δεξί πόδι να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Χρόνης εκτέλεσε από την αριστερή γωνία και με ένα τρομερό χτύπημα με πολλά φάλτσα και δύναμη κάρφωσε την μπάλα ελάχιστα κάτω από το αριστερό παραθυράκι του Πανόπουλου.

Απολαύστε τα δύο πολύ όμορφα αυτά γκολ από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Best goal Αγγελόπουλο και Χρόνη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.