Best Cybernetics: Καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην έκθεση Πελοπόννησος Expo (pics,vid)

Best Cybernetics: Καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην έκθεση Πελοπόννησος Expo (pics,vid)

Νοέμβριος 15, 2019 - 13:00
0 σχόλια

Ο κ. Θάνος Παυλόπουλος sales και management associate της εταιρίας Best Cybernetics εκπροσωπεί την εταιρία στη μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου, την Πελοπόννησος Expo.

Η εταιρία Best Cybernetics, από το 2009 αναπτύσσει καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop), εφαρμογών λογισμικού κατά παραγγελία (custom applications) και εφαρμογών κινητών τηλεφώνων (mobile applications).

Η εταιρία καλύπτει όλα τα στάδια του κύκλου ζωής λογισμικού και διαδικτυακών εφαρμογών: ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμό, υλοποίηση, έλεγχο & δοκιμές, εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη.

Μεταξύ άλλων η εταιρία μέσω αυτής της έκθεσης επιθυμεί να προβάλει το e-Sisifos. Η ηλεκτρική αυτή πλατφόρμα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει  την ιστορία, τη λαογραφία και την παράδοση της Κορινθίας.

Η εταιρεία συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά ερευνητικά ιδρύματα, ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει σε εξειδικευμένα έργα σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η καινοτομία, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων, η προώθηση της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών, η διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ η Best Cybernetics συμμετέχει ως εταίρος και τεχνολογικός συντονιστής σε αρκετά Ευρωπαϊκά έργα.

Η Best Cybernetics προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

Δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop:

Στην Best Cybernetics θέλουμε να παρέχουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες και e-shop στους πελάτες μας. Δίνουμε σημασία στο design και στην λειτουργικότητα, ώστε μαζί με το εξειδικευμένο μας promotion να γίνεται η σελίδα ολοένα και πιο ελκυστική. Ταυτόχρονα όλα τα site και e-shop είναι σχεδιασμένα να είναι responsive, δηλαδή να ανταποκρίνονται σε όλων των ειδών τις συσκευές (pc, tablet, smartphone κλπ), καθώς και να είναι φιλικά ως προς τον χρήστη.

Δημιουργία Custom και Mobile εφαρμογών:

Η εμπειρία της Best Cybernetics έχει προκύψει από τη συνεργασία της με πελάτες από πολλούς διαφορετικούς τομείς και με ιδιαίτερες απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να την έχει φέρει στη θέση να μπορεί να παράσχει αφενός εξαιρετικά ισχυρές λύσεις, αφετέρου ιδιαίτερα πλήρεις ώστε να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε πελάτη, με ένα συνολικά χαμηλό κόστος κτήσης (TCO – Total Cost of Ownership). Κατανοούμε απολύτως τις προοπτικές ανάπτυξης κάθε επιχείρησης, με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός των λύσεων να πραγματοποιείται έχοντας λάβει υπόψη και τις απαιτήσεις που θα προκύψουν στο μέλλον.

Δημιουργία E-Learning πλατφορμών:

H νέα εποχή στην εκπαίδευση έφτασε και η Best Cybernetics σας βάζει για τα καλά μέσα σε αυτή. Με την δημιουργία e-learning πλατφόρμων, την ψηφιοποίηση εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και την δημιουργία εφαρμογών, η εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται πιο ευχάριστη και φιλική.

Graphic Design:

To brand σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης. Στην Best Cybernetics δημιουργούμε ολοκληρωμένα brands και εταιρικές ταυτότητες που κάνουν αίσθηση, είτε πρόκειται για επαγγελματίες (λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα), είτε για καταστήματα (κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, μενού εστιατορίων), είτε για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παρουσιαστεί.

Web Hosting:

 Oι ιστοσελίδες που δημιουργούμε φιλοξενούνται σε ταχύτατους dedicated servers της Βest Cybernetics, απαλλάσσοντας σας από κολλήματα και δυσλειτουργίες που κάνουν κακό στην ψηφιακή σας εικόνα.

Consulting:

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό σας προβληματισμό.

Digital Marketing:

Διαφημιστείτε μέσω της Best Cybernetics για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Google Adwords και e-mail Marketing είναι κάποια από τα εργαλεία που θα εκτοξεύσουν την επιχείρηση σας. Η εξειδικευμένη ομάδα Digital Marketing της Best Cybernetics είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το ψηφιακό Marketing και σας εγγυάται απόλυτη επιτυχία.


 

Το e-sisifos είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με σεβασμό στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αποτελεί το Ψηφιακό Χρονολόγιο της Κορινθιακής Λαογραφίας μέσω της δημιουργίας μιας νέας διαδραστικής διαδικτυακής πύλης (portal) στην οποία χρήστες (πολιτιστικοί φορείς, ειδικοί του χώρου, λάτρεις-ερασιτέχνες της Λαογραφίας κλπ) αναρτούν αρχειακό υλικό σε ψηφιακή μορφή, μέσω τεχνικών πληθοπορισμού (crowdsourcing) που φέρει λαογραφικό πρόσημο.
Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μια ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα (e-learning), που απευθύνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και τροφοδοτείται από αυτήν, παρέχοντας στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα αξιοποίησης θεμάτων της πύλης, με ελκυστικά εργαλεία πρόσληψης, γνώσης και αξιολόγησης.
Τέλος, έχει δημιουργηθεί και μια εφαρμογή για smartphones με τεχνικές προσωποποιημένης πληροφόρησης σχετικά με σημαντικά και ενδιαφέροντα πολιτιστικά σημεία της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.

Βασικός στόχος είναι η ενδελεχής και συγκεντρωτική καταγραφή και η μετέπειτα ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού, που θα διευκολύνει την αναζήτηση, τη διαθεσιμότητα και τη διάδραση των ενδιαφερομένων με αυτό. Επίσης, μέσω του e-sisifos καθίσταται εφικτή η παραγωγή νέας γνώσης και η δημιουργία μιας έγκυρης και ανεξάντλητης πηγής πληροφόρησης.
Τέλος, ενθαρρύνεται η συμμετοχή συλλόγων, τοπικών φορέων, οργανισμών και προσωπικοτήτων της Κορινθιακής κοινότητας, ώστε να καλλιεργηθεί η αξία της ενασχόλησης με τον πολιτισμό και να ενισχυθεί η σημασία της διατήρησης της ιστορικής και συλλογικής μνήμης για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Που και πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος ενδιαφερόμενος;

Η εταιρία Best Cybernetics έχει έδρα στην Πάτρα (Ταγματάρχου Ζακυνθινού 6). Την περίοδο 13 με 17 Νοεμβρίου βρίσκεται στην Peloponnisos Expo, που λαμβάνει χώρα στην Τρίπολη και θα μπορέσει όποιος επιθυμεί να επισκεφτεί το περίπτερο 183-185 για να γνωρίσει καλύτερα της εταιρία και τις υπηρεσίες τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr H Best Cybernetics στην Πελοπόννησος Expo


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.