Βεργέτης: Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης (video)

Βεργέτης: Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης (video)

Ιούλιος 23, 2014 - 14:51
0 σχόλια

Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο

Στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Αστέρα Τρίπολης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουλίου στην Τρίπολη, βρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης.

Ο Βεργέτης έδωσε την υπόσχεση στον κόσμο ότι αυτός, ολόκληρο το προπονητικό team και οι παίχτες θα καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων του Αστέρα Τρίπολης. Στόχοι οι οποίοι χρόνο με το χρόνο γίνονται υψηλότεροι, καθώς η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο.

Επίσης ο προπονητής του Αστέρα ζήτησε μία χάρη, να αγκαλιάσει η πόλη της Τρίπολης αυτή την προσπάθεια που θα καταβάλλουν και να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. "Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Να στηρίξετε τα παιδιά και στις καλές και στις άσχημες στιγμές", τόνισε.

Τέλος ο Βεργέτης αναφέρθηκε και στον αυριανό αγώνα με τη Ροβανιέμι όπου θα συμβουλέψει τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/7_XBmiOpxYg


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.