Βεργέτης: Θα παλέψουμε την πρόκριση στην Τρίπολη

Βεργέτης: Θα παλέψουμε την πρόκριση στην Τρίπολη

Αύγουστος 01, 2014 - 08:57
1 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε λίγο μετά την λήξη του αγώνα στο «Coface Arena» για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου με αντίπαλο την Γερμανική Μάιντς.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας προπονητής έχουν ως εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες που κάναμε.

Η ομάδα είχε ψυχή, είχε αμυντική συνοχή και ταχύτητα στην επίθεση. Τα παιδιά υποστήριξαν το πλάνο που είχαμε φτιάξει και τώρα πάμε στην Τρίπολη με ένα διεκδικήσιμο σκορ για να το παλέψουμε»

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΕΤΣΙ ΡΕ COACH........ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ......ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΣΑΝΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 65' ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ........ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.