Βεργέτης: Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη μας νίκη

Βεργέτης: Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη μας νίκη

Ιούλιος 25, 2014 - 09:30
4 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στο ΄΄μπλάκ άουτ΄΄ της ομάδας του με το 2-0 να γίνεται 2-2 αλλά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης τύπου του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη.

"Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη μας νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν. Μου μένει μια πικρία, το γεγονός ότι ήμασταν 2-0 με δέκα και ο αντίπαλος άγγιξε την πρόκριση. Αναγνωρίζω την αντίδραση των παικτών, την επιθετικότητα που βγάλαμε αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω".

"Ασφαλώς υπάρχουν θετικά. Σαν προπονητής εστιάζω στα αδύναμα σημεία ή σε ό,τι θέλει βελτίωση. Οι αντιδράσεις ήταν καλές και στην Φινλανδία. Είχαμε μαχητικότητα, είχαμε και δοκάρια. Σαν προπονητής, οφείλεις να εστιάζεις στα σημεία που θέλουν βελτίωση".

"Ασφαλώς και υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε στη φάση μονταρίσματος της ομάδας. Εγώ δε θέλω δικαιολογίες, της εποχής. Έχουμε μια καλή βάση αλλά δεν ανταπεξήλθαμε σωστά. Είμαστε σε σωστή κατεύθυνση."

''Πιο ανησυχητικό είναι το να μην κάνει φάσεις. Από την στιγμή που το κάνει, είναι καλό. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, θέλεις και τύχη. Δύο δοκάρια σήμερα, δοκάρι στην Φιλανλαδία.  Θέλει δουλειά και αυτό και θα το δουλέψουμε".

"Δεν είχα την πολυτέλεια να ασχοληθώ με τον επόμενο αντίπαλο. Από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να κοιτάμε την Μάιντς".

Τέλος ο Στάικος Βεργέτης σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον υγεία τον Μπαράλες είπε ότι έχει ένα διάστρεμμα και σήμερα θα πάει για εξέταση και θα έχουμε περισσότερα νέα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

O Σταικος είναι απο τους ελάχιστους επιστήμονες προπονητές στην Ελλαδα ,ανεξαρτητως αθλήματος, με πραγματική καταρτηση και γνώψσεις (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ),με αντίληψη,τακτική και ικανότητα διαχείρησης των αθλητών του!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ

@Παρ, 25 Ιουλ 2014 - 10:23 Τι αργησε να δει,μπορειτε να μας εξγησετε?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.