Βεργέτης: «Θα δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό»

Βεργέτης: «Θα δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό»

Ιούλιος 11, 2014 - 17:27
0 σχόλια

Επέστρεψε χθες το βράδυ η αποστολή του Αστέρα από την Αυστρία, όπου έκανε για δώδεκα ημέρες το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων για την σαιζόν 2014-2015.

Σήμερα λοιπόν, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποιότητα των νέων ποδοσφαιριστών του Αστέρα και φυσικά μίλησε για τα δύο παιχνίδια με την Φινλανδική Ροβανιέμι, ενώ δεν παρέλειψε στο κλείσιμο της συνέντευξης να δώσει και μία υπόσχεση πώς προπονητές και ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάει ψηλά η ομάδα.

Για την προετοιμασία του Αστέρα: «Όλα έχουν πάει πολύ καλά στην προετοιμασία που έγινε αρχικά στην Τρίπολη και στη συνέχεια στην Αυστρία για δώδεκα ημέρες.

Όταν πήγαμε να ελέγξουμε τις εγκαταστάσεις στην Αυστρία κοιτάξαμε δύο πράγματα. Θέλαμε να βρούμε αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια και να είναι σε καλή κατάσταση τα γήπεδα. Βρήκαμε ομάδες για δυνατά φιλικά και πολύ καλούς αγωνιστικούς χώρους.

Όλα πήγαν τέλεια για την ομάδα, με εξαίρεση την αναβολή του τρίτου φιλικού παιχνιδιού λόγω της βροχόπτωσης.»

Τι συμπεράσματα βγήκαν από τα δύο φιλικά και πόσο στοίχισε ότι δεν έγινε το τρίτο φιλικό: «Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα από τα φιλικά παιχνίδια, κάτι που είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή. Θεωρώ πώς είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και στα δύο φιλικά παιχνίδια. Στα αρνητικά ότι στο πρώτο παιχνίδι η επιθετική λειτουργία ήταν πολύ φτωχή. Αυτό το βελτιώσαμε κατά μεγάλο βαθμό στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, παραγωγή φάσεων και περιμέναμε το τρίτο φιλικό για να δούμε αν υπάρχει βελτίωση, γιατί δουλέψαμε πολύ καλά στις ενδιάμεσες προπονήσεις και παράλληλα θέλαμε να δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως είναι οι Ρόλε, Μάσα και Μπαντιμπανγκά.

Αντί αυτού κάναμε ένα εκπαιδευτικό δίτερμα, πολύ εποικοδομητικό που θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να φορμαριστεί η ομάδα μέχρι την αναχώρηση για Φινλανδία την προσεχή Τετάρτη.

Για τους αγώνες με τη Ροβανιέμι: «Προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με τη Ροβανιέμι. Τους περιμένουμε με ανυπομονησία και ελπίζουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από την ημέρα που κληρωθήκαμε με τη Ροβανιέμι το προπονητικό τιμ του Αστέρα άρχισε να αναλύει την αντίπαλο, να συλλέγει πληροφορίες και να παρακολουθεί αγώνες, αφού αυτή την περίοδο η Ροβανιέμι είναι σε φουλ αγωνιστική δράση.

Η Ροβανιέμι έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και έχει μία καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε ένα σκορ που θα μας εξασφαλίζει κάτι καλό. Με καλή αμυντική οργάνωση και με αξιοποίηση των επιθετικών μας ευκαιριών θα φροντίσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τις εννέα φετινές μεταγραφές του Αστέρα και αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Οι φετινές μεταγραφές έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Πέρα από το αγωνιστικό τομέα είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και συνεργάσιμοι, έχουν ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα κερδίζοντας την εκτίμηση και την αποδοχή από όλους τους συμπαίκτες τους. Όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ο καθένας για να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα και όλοι μαζί για να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο.

Όσον αφορά επόμενες μεταγραφές, είμαστε στην αναζήτηση κάποιων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην ομάδα και θα μας δώσουν παραπάνω λύσεις. Ευελπιστούμε πώς μόλις τελειώσει η μεταγραφική περίοδος θα έχουμε καταλήξει»

Το μήνυμα στους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας: «Καλούμε και περιμένουμε όλο τον κόσμο της πόλης μας δίπλα σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας. Από όσο γνωρίζω τα φετινά εισιτήρια διαρκείας έχουν πολύ καλές τιμές, δεδομένου των δυσκολιών που έχει ο κόσμος.

Τα εισιτήρια δεν είναι κάτι που η διοίκηση αποβλέπει σε οικονομικά οφέλη και αυτό το αποδεικνύει με τη διάθεση ενός μέρους των εσόδων στην Κιβωτό του Κόσμου. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας και οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν ο κόσμος να αγαπήσει και να αγκαλιάσει την ομάδα.

Θα ήθελα να δώσω και μία υπόσχεση. Τόσο οι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν τα πάντα, θα δώσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για να μπορέσει η ομάδα να πετάξει ψηλά»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.