Βεργέτης: «Απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας»

Βεργέτης: «Απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας»

Ιούλιος 31, 2014 - 09:37
0 σχόλια

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Μάιντς στο «Coface Arena» ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αναγνωρίζοντας πώς η Γερμανική ομάδα είναι η καλύτερη που έχει αντιμετωπίσει ο Αστέρας στις Ευρωπαικές του συμμετοχές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Αστέρα έχουν ως εξής: «Όλη η ομάδα, η διοίκηση, το επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, είμαστε χαρούμενοι και απολαμβάνουμε τη συμμετοχή μας στο Εuropa League. Στην προηγούμενη φάση απολαύσαμε τα παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ με φιλοδοξία. Η Μάιντς έιναι οργανωμένη, σε υψηλό επίπεδο και για όλους μας είναι ένα στοίχημα.

Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια αυτά με την Μάιντς. Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να αμύνεται όταν δεν έχει τη μπάλα και όταν την έχει, να προσπαθήσει να βγάλει επιθέσεις. Σε κάθε αγώνα φροντίζουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και στα δύο και ελπίζουμε να μας βγει.

Τα προβλήματα που έχουμε υπάρχουν στη μπάλα. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε λύσεις και ανταγωνιστική ομάδα.

Τα δύο παιχνίδια με τη Ροβανιέμι είναι παιχνίδια που μας κάνουν πιο έτοιμους. Τα επίσημα παιχνίδια σε ωριμάζουν. Η Μάιντς έπαιξε πολλά φιλικά και είχε περισσότερο χρόνο. Εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προετοιμασία μας.

Εμείς τώρα προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Θεωρητικά η Μάιντς είναι η καλύτερη ομάδα που έχει παίξει ο Αστέρας στην Ευρώπη μέχρι σήμερα. Καθρέφτης των πάντων είναι το γήπεδο»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.